HC Energie Karlovy Vary

Osmnáctku čeká závěr přípravy, ve Varech vyzve Finy a Lotyše

Nemilosrdným tempem se pro národní tým do 18 let přiblížilo letošní mistrovství světa. To se odehraje od 21. dubna do 1. května v Německu. Česká reprezentace i s pěti energetiky rozložila tento týden kemp v Karlových Varech, kde na ledě tréninkové haly KV Areny odehraje i poslední dvě přípravné utkání před startem šampionátu

Svěřence Jakuba Petra čeká nejprve v pondělí 18. dubna od 15:30 výběr Finska, generálkou na šampionát pak bude pro českou osmnáctkou souboj s Lotyšskem. Ten je na programu ve středu 20. dubna od 14:00. Vstup na zápasy je zdarma, nicméně kapacita tréninkové haly je omezená. Diváci mohou využít pouze prostory na ochozu za brankou, vestibulu u vstupu do restaurace, případně lze duel sledovat přímo z restaurace. Prostory kolem ledu u mantinelů jsou pro fanoušky s ohledem na hygienická opatření týmu uzavřeny.

V aktuální sestavě, která bojuje o závěrečnou nominaci na mistrovství světa je i pětice energetiků - obránce Filip Krajčík a útočníci Jiří Kulich, Dominik Rymon, Robin Sapoušek a Samuel Šmajda.