HC Energie Karlovy Vary

Skuhravý: Škoda prodloužení, sahali jsme po druhém bodu

Karlovarská Energie zakončila pouť utkání s aspiranty na nejvyšší příčky na ledě třineckých Ocelářů. S obhájci titulu odehráli Západočeši vyrovnanou partii a odváží si ze Slezska bod. Utkání hodnotil karlovarský kapitán Václav Skuhravý.

Václave, z Třince si odvážíte bod. Jak hodnotíte samotné utkání?
Podle mě bylo klíčové, že jsme na konci druhé třetiny ubránili oslabení ve třech. Dodalo nám to vnitřní sílu a ve třetí třetině se podařilo vyrovnat. Škoda prodloužení, ve kterém jsme hráli přesilovku. Byly tam nějaké šance, ale bohužel jsme je nevyužili a pak nás soupeř potrestal.

Jste se ziskem jednoho bodu spokojeni?
Před utkáním bychom bod brali všemi deseti. Prohráli jsme nyní čtyři utkání v řadě, proto mě těší, že se dnes tu šňůru proher podařilo zlomit. Škoda, že nemáme dva body, v prodloužení k nim bylo blízko.

Stále je začátek sezony. Jak jste spokojeni se svým herním projevem?
Myslím, že nehrajeme špatně. Minulý zápas se Spartou nám nevyšel, tam to z naší strany nebylo ono. Ale zase v utkání s Kometou si myslím, že jsme herně byli lepší, bohužel se prohrálo. Musíme navázat na výkony z úvodu sezony, kdy jsme vyhráli tři zápasy v řadě.

Ubránili jste několik třineckých přesilovek. To je určitě pozitivní...
Inkasovali jsme hned z první přesilovky, chybou po vhazování. Další oslabení jsme už sehráli dobře, obětavě a rozhodně jsme za to rádi.

Děkuji za rozhovor.

Související články