HC Energie Karlovy Vary

V předkole ceny jako v základní části

Po dlouhých devíti letech bojů, ve kterých karlovarský hokej bojoval o záchranu nejvyšší soutěže, se letošní extraligový ročník hokejistům Energie vydařil a minimálně si zahrají předkolo play-off, které startuje 9. března. Cena vstupného na domácí zápasy předkola play-off zůstává stejná jako v základní části Tipsport extraligy, a to i se všemi slevami. Permanentní vstupenky budou v rezervaci do půlnoci před prvním domácím utkáním.

Generali Česká pojišťovna play off Tipsport extraligy se hraje ve čtyřech kolech: předkolo, čtvrtfinále, semifinále a finále.

Předkolo hrají mužstva umístěná po základní části na 7. – 10. místě, přičemž se hraje na tři vítězné zápasy, tj. maximálně 5 zápasů (sedmý tým s desátým, osmý tým s devátým). Vítězové sérií postupují do čtvrtfinále, kde narazí na první dva týmy základní části.

Od čtvrtfinále se play-off hraje na čtyři vítězná utkání s maximálním počtem sedmi utkání v sérii.

Cena vstupného na domácí zápasy Předkola play-off zůstává stejná jako v základní části Tipsport extraligy, a to i se všemi slevami. Od případného čtvrtfinále budou ceny vstupenek pevné, tzn. nebudou poskytovány slevy pro seniory, děti, studenty a ZTP. Pro zápasy play-off nebude nastavena zvýhodněná cena pro nákup v předprodeji.

Předprodej bude probíhat tradičně v prodejní síti společnosti Ticketportal a bude zahájen, jakmile bude znám soupeř a termíny domácích zápasů předkola. Současně budou zveřejněny podrobnější informace k samotnému prodeji vstupenek.