HC Energie Karlovy Vary

Víkend s energetiky: Severská autogramiáda, Festival sportu i Růžácký otvírák

Karlovarští hokejisté se o nadcházejícím víkendu představí hned na třech akcích. Už dnes, v pátek 1. září, se v Hypermarketu Globus ukáží na malé autogramiádě Joona Huttula a Lukas Zetterberg, o den později nebudeme chybět na velké náborové akci Festival sportu v KV Areně. V neděli pak dorazí na naši partnerskou školu v rámci Růžáckého otvíráku další dvojice energetiků.

Pátek 1. září, 17:00 – 18:00, Autogramiáda Joony Huttuly a Lukase Zetterberga (Hypermarket Globus)

První zářijový pátek se v Hypermarketu Globus ukáží dva Seveřané z našeho kádru. Obránce Joona Huttula, který do Karlových Varů přišel už v průběhu loňské sezony, a útočník Lukas Zetterberg. Švédský forvard se na akci pro fanoušky objeví vůbec poprvé, tak neváhejte a přijeďte si pro podpis. Chybět nebude ani stánek Energie s naším merchem, chybět nebudou ani letošní novinky či dresy.

Sobota 2. září, 14:00 – 15:00, Festival sportu, Autogramiáda Beránek, Černoch, Kangasniemi

Největší náborová akce, která se kdy v Karlových Varech konala. V areálu KV Areny se v sobotu 2. září představí na tři desítky sportovních klubů z Karlovarska. Od 10 do 17 hodin si malí hokejisté budou moci zabruslit přímo na ledě. Pro naše budoucí naděje bude otevřena i půjčovna přileb a bruslí. Ve 14 hodin se pak na hodinové autogramiádě ukáže trio našich hvězdných útočníků – Ondřej Beránek, Jiří Černoch a Iikka Kangasniemi.

Neděle 3. září, Růžácký otvírák

Chybět nebudeme ani v neděli 3. září v areálu naší partnerské školy ZŠ Krušnohorská. Na „Růžáku“ se v rámci setkání před prvním školním dnem budou moci děti vyřádit i zasportovat si. V 17 hodin pak na hodinu dorazí i útočníci Energie Jan Hladonik a David Kofroň.