HC Energie Karlovy Vary

Za štědrost si splnil sen. Obrovský zážitek, říká fanoušek Pavel

V rámci loňského Charitativního týdne WSM ligy neváhali přispět vysokou částkou na dobrou věc. Fanoušek Pavel společně se svou dcerou Soňou zakoupením zážitku pomohli kontu Klokánek, odměnou za jejich štědrost jim byla exkluzivní návštěva tréninku Energie, prohlídka kompletního zázemí Areny a jako dárek obdržel Pavel od klubu podepsaný retro dres z loňského utkání v Českých Budějovicích.

Tak jako už mnohokrát na zápas, dorazil fanoušek Pavel i se svou dcerou Soňou ve středu dopoledne před brány karlovarské Areny. Tentokrát to však bylo jiné. Místo do hlediště vyrazili oba přímo kabiny A-týmu, na jeho střídačku a také do útrob domácího svatostánku karlovarské Energie.

„Jsem nadšený, líbilo se mi úplně všechno. Já jsem vděčný, že tu můžu být, pro mě je to čest. Být mezi hráči, popovídat si s nimi, vyfotit se, to je obrovský zážitek, komu se to může splnit,“ hlásil dojatý Pavel, zatímco se po ledě proháněli jeho oblíbenci.

Soňa s Pavlem na střídačce během tréninku

Ty na ledě sekíroval hlavní trenér Martin Pešout, který společně se svými asistenty Pavla se Sońou jako první uvítali v kabině. Oba si během návštěvy, která se z plánovaných šedesáti minut protáhla na takřka tři hodiny, podívali přímo do „kuchyně“ restaurace s názvem HC Energie. Mimo jiné viděli v akci i fotografku Janu Mensatorovou, která dopoledne fotila energetiky na plakát do chystané ročenky.

Pavlova rodina neváhala během loňského listopadu přispět částkou pět tisíc korun na dobrou věc, jen aby viděla v akci hráče přímo při tréninku.

Společně s brankáři Filipem Novotným a Tomášem Závorkou

„Byl to dárek pro tátu k jeho padesátinám, které měl v lednu. Chtěli jsme mu udělat radost a zároveň podpořit dobrou věc,“ uvedla k zážitku Pavlova dcera Soňa.

Její tatínek, který na zápasy dojíždí ze šedesát kilometrů vzdáleného Lubence, dlouho o samotné návštěvě nic nevěděl, z dárku k životnímu jubileu byl ale nadšený. Jak by také ne, jak sám uvádí, Vary jsou jeho srdeční záležitost.

„Člověk fandí Varům, nikomu jinému. Já jsem takovej srdcař, že když mi brácha řekne ´pojeď se mnou na Litvínov´, tak já prostě nejedu. Jak nehrajou Vary, tak nejedu,“ říká rozhodně Pavel, který věří, že letošní extraligová sezona bude pro jeho milovaný klub úspěšnou.

Energetici předali Pavlovi podepsaný retro dres