HC Energie Karlovy Vary

Zdenka Macháčková Šimánková končí ve funkci generální manažerky HC Energie

Zdenka Macháčková Šimánková do vedení klubu nastoupila počátkem letošního roku, nyní však z vážných osobních důvodů pozici generální manažerky opouští.

Obměna formy spolupráce pramení z rodinných důvodů na straně zkušené manažerky. Jednou z podmínek na obsazení pozice generální manažerky byl stálý pobyt v Karlových Varech, ta se však ukázala jako ne zcela udržitelná. Komplikuje se totiž zdravotní stav maminky Macháčkové, která jí chce být nablízku.

„Na rodinnou situaci jsem si nikdy nestěžovala, mám velkou podporu svého muže. Není to ale pro mě kvůli mamince jednoduché,“ popsala Macháčková.

„Plně rozumíme důvodům, proč se Zdenka rozhodla post ve vedení našeho klubu opustit. Zdraví a rodina jsou na prvním místě,“ vyjádřil pochopení k částečnému odchodu zkušené manažerky jeden z majitelů klubu Daniel Tobolka.

„I za ten krátký čas, co v něm působila, nastavila systémové procesy, které by měly vést k tomu, že klub ve střednědobém horizontu dosáhne vytyčených cílů. Za její práci se jí sluší jen a jen poděkovat. Zdenka navíc Energii úplně neopouští, s klubem bude nadále externě spolupracovat v oblasti sales a financí.“

Klub po odchodu Macháčkové povede právě Daniel Tobolka, který je zároveň i jednatelem Energie.