HC Energie Karlovy Vary

Zlatý Gregor 2021: Karlovarská redakce veze dvě ocenění

Tradičně jako každý rok, také letos vyhlašovala oceňovala společnost eSports.cz nejlepší redakční výkony za uplynulou sezonu a znovu se dostalo také na energetiky. Firma eSports se stará a zajišťuje webové stránky a sociální sítě nejen hokejkv, ale také dalších extraligových mužstev.

Právě tato společnost každoročně zařizuje sraz sportovních redakcí, který se letos uspořádal v rekreačním areálu Poslův mlýn nedaleko Máchova jezera.

Karlovarské redakci se podařilo vybojovat hned dvě ocenění v tradičním vyhlašování ankety Zlatý Gregor.

Sociální sítě (2. místo) - Energie atakuje hranici čtrnácti tisíc sledujících na Instagramu, roste i základna našich fanoušků na Twitteru. Naše příspěvky vás však bavily napříč všemi sociálními sítěmi včetně služeb Spotify či YouTube. Úspěšný rok potvrdilo i ocenění ze strany eSports, kde byl náš klub nejlepší mezi extraligovými redakcemi, pomyslné zlato totiž bral tým starající se o sociální sítě České házené.

Esports ale není jen práce na klubové úrovni, každý rok vyrazí na desítky redaktorů na zahraniční akci a zastoupení bude mít Energie i v sezoně 21/22. Na listopadový turnaj Karlaja Cup do Finska totiž vyrazí klubový redaktor Vlastimil Mourek.

Nejlepší videa (1. místo) - Rozhovory po utkání, sestřihy z nejrůznějších akcí hokejistů Energie nebo natáčení promo klubových promo videí. To bylo náplní Lukáše Mayera, který ovládl kategorii videí už třetí rok po sobě. Mladý talent se letos podíval třeba i na Mistrovství světa v hokeji, které se odehrálo v lotyšské Rize.

Na tvorbě obsahu se v uplynulé sezoně podíleli Tomáš Hála, Matěj Hodoval, Daniel Kubelka, Jakub Mahr, Lukáš Mayer, Filip Mikulášek, Vlastimil Mourek, Michal Slavík, David Sokol, Kamila Ströerová, Leona Tomcová a fotografové Aleš Bedlík s Kateřinou Macečkovou.

Součástí redakčního týmu se můžete stát i vy, i nadále probíhá nábor členů.