HC Energie Karlovy Vary

#varyvrepre: Tureček skóroval proti Rusku, Bednář s Remešem na kempech

Letošní první přehled energetiků v národních barvách je tu! Junioři David Tureček a Adam Křemen se v Příbrami vrhli přímo do akce v podobě hned tří přátelských utkání proti Rusku, Alexander Remeš si pro změnu vyzkoušel modelové utkání reprezentace v Telči. Nadějný gólman Jan Bednář se pak zúčastnil třídenního přípravného kempu výběru do 17 let v Jihlavě.

Tureček a Křemen v přípravě třikrát proti Rusku

Forvard Adam Křemen a bek David Tureček měli v závěru první poloviny října připravenou těžkou zkoušku, totiž porci rovnou tří soubojů s Ruskem, navíc ve třech dnech po sobě. České reprezentaci se ze začátku nedařilo a první dva duely prohrála, ovšem v tom třetím se už hokejistům se lvem na hrudi podařilo sbornou udolat, k výhře 5:3 přispěl jednou brankou i karlovarský obránce David Tureček. V posledním utkání se také v samém závěru strhla hromadná bitka, oba energetici se však naštěstí jakýmkoliv nepříjemnostem vyhnuli.

Česko U18 - Rusko U18 1:4
Česko U18 - Rusko U18 0:5
Česko U18 - Rusko U18 5:3 (Tureček 1+1)

Bednář na kempu sedmnáctky, Remeš v modelovém utkání U16

Zatímco na předchozí dvojici juniorů čekala ostrá zápasová akce, brankář Jan Bednář a útočník Alexander Remeš sbírali zkušenosti na reprezentačních soustředěních. Bednář vyrazil do Jihlavy ke tři dny dlouhému přípravnému kempu U17, na Remeše zase čekal v Telči modelový zápas reperzentace do 16 let.