HC Energie Karlovy Vary

Vstupenky na derby O pohár hejtmana jsou v prodeji

Hokejové léto uteklo jako voda a před námi už se rýsuje samotný vrchol celé přípravy. Již příští týden, ve čtvrtek 3. září se na sokolovském zimním stadionu napíše čtvrtá kapitola souboje Baníku s Energií, tedy utkání O pohár hejtmana Karlovarského kraje.
Vstupenky: Ticketportal

Nejdůležitější zpráva pro všechny fanoušky - je spuštěn prodej vstupenek. Ty je možné od dnešního dne (tedy 28. srpna) kupovat online na serveru Ticketportal. Cena vstupného je 100,- Kč, děti do 12 let nebo 135 cm a držitelé průkazů ZTP nebo ZTP/P mají vstup zdarma.

Permanentní vstupenky na toto utkání neplatí. Ti, kteří už si permanentku pořídili, mají však velkou výhodu - vstupenky pro ně budou ke koupi schované až do čtvrtka 3. září, do 12 hodin.

Také utkání O pohár hejtmana bude muset z důvodu vládních nařízení proběhnout v podmínkách. Hlavní změna se týká rozdělení hlediště. Zimní stadion bude rozdělen do dvou sektorů, mezi kterými se nebude moci přecházet. Pro fanoušky karlovarské Energie je doporučen sektor 2. Do každého sektoru bude v předprodeji 400 vstupenek, zbylé vstupenky budou k dispozici před utkáním na pokladně.

Prosíme všechny příznivce, aby dodržovali potřebná nařízení a věříme, že si utkání všichni užijí.

Plánek sokolovského stadionu

Související články