HC Energie Karlovy Vary

Tým HC Energie obdržel za špatné výkony finanční sankci. Hráči uhradí část vstupného při duelu s Vítkovicemi

Dva špatné výkony HC Energie v posledních domácích utkáních s Litvínovem a Pardubicemi měly odezvu v reakci vedení klubu. Nepovedené zápasy se významně projeví na výplatních páskách hráčů prvního týmu. Alespoň malou radost mohou mít fanoušci. „Na utkání s Vítkovicemi, které se bude hrát 21. prosince budou mít děti do 15 let vstupné zcela zdarma a dospělí zaplatí jednotné vstupné ve výši 100 korun do kteréhokoli sektoru. Rozdíl oproti výtěžku z plného vstupného uhradí společně hráči a trenéři jako pokutu za špatné výkony z posledních střetnutí,“ přibližuje neobvyklou sankci GM energetiků Miroslav Vaněk.

Vstupenky za jednotnou cenu 100 Kč lze už nyní objednávat přes systém Ticketportal.cz. POZOR! Svojí vstupenku v hodnotě 0 Kč musí mít i děti, které mají na utkání vstup zdarma. Při nákupu přes internet je potřeba vybrat typ vstupenky "Děti 21/12"!

Vedení klubu zároveň rozhodlo, že se klub pokusí získat 1-2 posily, které by měly zvýšit konkurenci především v útočné fázi. „Nevylučujeme ani trejdy hráčů, jejichž hra nesplňuje očekávání trenérů a vedení,“ doplňuje Miroslav Vaněk. Další kroky vedení klubu budou odvislé od výsledků pátečního zápasu na Kladně a nedělní bitvy s Libercem. V případě neúspěchu se vše bude řešit na zasedání vedení klubu v pondělí 12. prosince.