HC Energie Karlovy Vary

A-tým Energie nastupuje desetidenní karanténu, nejbližší zápasy odloženy

Karlovarské hokejisty čeká povinná desetidenní karanténa kvůli výskytu onemocnění COVID-19 mezi členy A-týmu. Energetici tak neodehrají nejbližší utkání v Brně a Plzni.

Všichni hráči, realizační tým a trenéři našeho A-týmu podstoupili v pátek a v neděli testování na onemocnění covid-19. U dvou testovaných byl test bohužel pozitivní a Krajská hygienická stanice nařídila celému týmu desetidenní karanténu, která začala dnem 24.9., kdy byli všichni členové týmu z tréninku odesláni do izolace do svých domovů. Karanténa se týká pouze hráčů, trenérů a členů realizačního týmu, kteří prokazatelně přišli do kontaktu s pozitivně testovanými - to se však týká bohužel většiny členů našeho týmu.

Další postup konzultuje klubový lékař s vedením krajské hygieny a s vedením soutěže.

Pokud nenastanou žádné další komplikace, tým by se měl sejít kompletní k tréninku nejpozději 4.10. a poté v následujícím týdnu začít hrát extraligové zápasy, tzn. s největší pravděpodobností utkání 9.10. v domácím prostředí proti Vítkovicím. Pro pět odložených utkání začneme hledat ihned náhradní termíny v rámci komunikace s vedením soutěže a příslušnými soupeři.

Chceme všem našim fanouškům a partnerům poděkovat za pochopení vzniklé situace, věřte nám, že nás nijak netěší, a že děláme maximum pro to, abychom vám v co nejkratší možné době mohli opět přinášet zážitky z hokejových utkání.