HC Energie Karlovy Vary

Energetiky navštívili klienti Denního centra Mateřídouška

Uplynulou středu měli karlovarští hokejisté na svém tréninku netradiční návštěvu. Podpořit je totiž přišli klienti Denního centra Mateřídouška z Chodova.

Na čtyři desítky možných budoucích fanoušků dorazily do KV Areny právě před desátou hodinou, kdy A-týmu Energie začal jejich pravidelný trénink.

Po úvodním přivítání jim i jejich doprovodu zástupci klubu nejprve ukázali zázemí KV Areny včetně prostor tiskového centra či kamerové lávky.

Hned poté se, rozděleni do dvou skupin, vydali střídavě na tribunu, kde s radostí pozorovali trénink svěřenců Davida Bruka a do kabiny karlovarského A-týmu. V kabině jim zástupci klubu ukázali kompletní zázemí týmu - od kabin hráčských i trenérských, přes regeneraci včetně sauny či vířivky až po místnost maséra či kustoda.

Zatímco na ledě se připravovala část hráčů Energie, ta druhá, nehrající, nabírala síly v posilovně. Nechyběly ani fotky v zázemí či podpisy hokejistů.

Na závěr návštěvy pak klienti Denního centra obdrželi od klubu letošní dres podepsaný hráči A-týmu a také další pozornosti v podobě plakátů či puků. Nechyběla společná fotka a také příslib dalšího společného setkání!

Více o činnosti Denního centra Mateřídouška najdete na oficiálním webu organizace.

Fotogalerie