HC Energie Karlovy Vary

Kotel na stání! Sektor 105 bude nově bez sedadel

Přání mnoha fanoušků bylo vyslyšeno, kotel nejaktivnějších fanoušků Energie v sektoru 105 za brankou bude nově na stání!

O tom, že se fanoušci z kotle nově mohou těšit na sektor bez sedaček, bylo rozhodnuto v posledních týdnech. Vedení KV Areny vyhovělo žádosti klubu a jeho fanoušků z minulých let a v uplynulých dnech začalo s kompletní přestavbou sektoru.

Ze sektoru 105 již byly odinstalovány sedačky, v uplynulém týdnu pak specializovaná firma začala připravovat podklady pro instalaci zábradlí v sektoru. Sedadla zůstanou pouze v prvních třech řadách z důvodu, že se jedná o mobilní část tribuny, u které se nedají předělat sedačky na místa ke stání.


Aktuální stav sektoru - sedačky už jsou pryč, brzy se začne s instalací zábradlí

Na přestavbě sektoru se bude pracovat ještě v měsíci srpnu. Fanoušci, kteří tak mají zakoupenou vstupenku či permanentní vstupenku na přípravný zápas s Cornellem do sektoru 105, mohou využít volných sedadel v okolních sektorech. Sektor 105 bude na toto utkání uzavřen.

Fanoušci, kteří by svou vstupenku či permanentní vstupenku z nového sektoru na stání chtěli vyměnit za místo v jiném sektoru, mohou kontaktovat Jiřího Holého (tel. 602 120 320, email: ticketing@hokejkv.cz).