HC Energie Karlovy Vary

PŘÍPRAVA: Na utkání pouze se zakoupenou permanentní vstupenkou nebo VIP kartou

Start hokejové přípravy na novou extraligovou sezonu se nezadržitelně blíží. Energetici ji zahájí už v úterý 4. srpna úvodním utkáním Generali Česká Cupu na ledě Mladé Boleslavi, na domácím ledě se pak poprvé představí o dva dny později zápasem proti Liberci. Doma se karlovarští hokejisté představí celkem čtyřikrát, a to i s podporou svých fanoušků.

Domácí zápasy karlovarské Energie však kvůli aktuálním bezpečnostním opatřením uvidí pouze diváci, kteří si zakoupili či zakoupí permanentní vstupenku nebo vlastní VIP kartu, tzn. že nebudou prodávány jednotlivé vstupenky na utkání, nebude tedy možné získat na zápas jednorázový vstup formou vstupenky. Všichni diváci budou muset na utkání povinně nosit roušky, vyjma dětí do věku 2 let.

Držitelé permanentních vstupenek pro sezonu 2020/21 mají vstup na utkání zdarma, vzhledem k aktuálním opatřením však budou mít omezený výběr místa, kdy hlediště KV Areny bude na základě předepsané povinnosti, kdy diváci musí sedět od jednu řadu a ob jednu sedačku, rozděleno do 5 sektorů A, B, C, D a E, načež se kapacita areny dle předběžných výpočtů sníží na přibližně 1.300 návštěvníků, přičemž je přísně zakázáno jakkoliv přecházet mezi jednotlivými sektory. Vzhledem k omezené kapacitě stadionu rovněž nebude možnost vzít na stadion s sebou dítě do 3 let zdarma, aby tak nemohlo dojít k překročení maximální povolené kapacity stadionu. Každý sektor bude mít vlastní vstup, sociální zařízení a občerstvení. Přesné rozdělení sektorů a rozmístění vstupů a další detaily zveřejní klub v pondělí 3. srpna.

Permanentní vstupenka na přípravné utkání tak bude plnit pouze funkci vstupenky do Areny bez místa určení. Po naplnění určeného sektoru již další fanoušci do sektoru vpuštěni nebudou a pořadatelskou službou budou vyzváni k usednutí v jiném, dosud nezaplněném sektoru.

V tuto chvíli není kapacita permanentních vstupenek zatím vyčerpána, lze ji tedy ještě lze zakoupit a získat tak přístup na přípravná utkání.

Prodej permanentních vstupenek probíhá online na www.ticketportal.cz, případně na sekretariátu klubu ve 4. patře tréninkové haly KV Areny, a to vždy ve všední dny od 14 do 16:30.

🖤 | Chcete zažít více podobné radosti jako v loňské úspěšné sezoně? 🙌 Tak pojďte do toho s námi a pořiďte si permanentní vstupenku na novou sezonu! 🙏 ℹ️ Více na webu: https://bit.ly/permanentky20_21

Zveřejnil(a) HC Energie Karlovy Vary dne Středa 15. července 2020