HC Energie Karlovy Vary

Pomáhejme společně! Podpořme Domov pro seniory nákupem virtuální vstupenky

Sportoviště sice kvůli probíhající pandemii koronaviru zejí prázdnotou, vy ale i tak můžete zaplnit KV Arenu do posledního místa, stačí si zakoupit virtuální vstupenku. Výtěžek z prodeje je navíc určen Městské správě sociálních služeb, která z něj pořídí potřebné věci pro Domov seniorů v Karlových Varech. Pojďme tak společně virtuálně zaplnit KV Arenu a zároveň přispějme na dobrou věc!

HC Energie Karlovy Vary chce v současné době, která je kvůli šíření koronaviru ochromena ve všech činnostech naší společnosti, pomoci lidem, kteří jsou nejvíce ohroženi, našim seniorům. Klub se proto rozhodl, že této skupině našich spoluobčanů pomůže uspořádáním virtuálního zápasu, jehož výtěžek půjde na podporu Domova seniorů v Karlových Varech.

Předprodej virtuálních vstupenek do KV areny byl zahájen ve středu 15. dubna a trvat bude až do 30. dubna. Každý, kdo si zakoupí vstupenku, získá především dobrý pocit, že pomohl správné věci. Vstupenky do hlediště KV Areny jsou v jednotné ceně 50,-Kč, můžete však přispět i vyšší částkou, tedy zakoupením lístku do prostor VIP nebo dokonce využít komfortu jednoho ze 26 Sky boxů. Kdo chce však přispět ještě více, ten může zakoupit více vstupenek, jejich počet totiž není na osobu omezen.



Jenže to ještě není všechno! Koupí vstupenky nejen pomůžete našim seniorům, zároveň ale získáte možnost zhlédnutí videosestřihu ze stříbrné sezony 2007/08, ve které klub zároveň oslavil 75 let svého založení.

A proč právě Jubilejní stříbrná? Především proto, že na stříbrné tažení energetiků pod vedením Zdeňka Venery se ve stínu historického titulu tak trochu zapomíná. Určitě se Vám vrátí vzpomínky na druhou nejúspěšnější sezonu karlovarského hokeje a pro řadu z vás to budou i premiérové obrázky. Uvidíte nejen góly a krásné akce, či úchvatné zákroky brankáře Lukáše Mensatora, ale nahlédneme i do šatny po zápasech, nebo si připomeneme právě zmíněné výročí založení klubu. Tento sestřih uvidíte premiérově 30.dubna 2020 od 17:30 hodin.

Ceny vstupenek:

Hlediště: 50,-Kč
VIP místa: 100,-Kč
Sky box: 150,-Kč

Jak vstupenku zakoupím?

Vstupenku si zakoupíte přes internet on-line u společnosti Ticketportal ZDE. Pokud u Ticketportalu nejste registrováni, musíte se nejdříve zaregistrovat. Po zakoupení vstupenky (vstupenek) vám na vámi zadaný přihlašovací email přijde vstupenka s kódem, který od 30. dubna uplatníte pro zhlédnutí sestřihu Jubilejní stříbrné. Video není nutné zhlédnout přesně v den "premiéry", je možné jej přehrát až do 15. května, ale pouze jen jednou! Video sestřih je dlouhý 92 minut. Vstupenku nelze zakoupit na některém z prodejních míst společnosti Tickteportal.

Náhled virtuální vstupenky