HC Energie Karlovy Vary

Spartě musíme dát kredit, říká Hladonik

Energie v neděli na Spartu nestačila. Pražané byli lepším týmem, což uznal i útočník Energie Jan Hladonik v pozápasovém hodnocení.

Honzo, jak byste zhodnotil utkání se Spartou?
Nezačali jsme zápas dobře, to se nám vůbec nepovedlo. Sparta byla lepší a měla lepší pohyb. Ve druhé třetině jsme hru trochu srovnali, jen škoda, že jsme nedali nějaký gól z přesilovek.

Ať je to, jak je to. Spartě musíme dát kredit, hrála dobře. Venku jsme to dokázali zvrátit z brejků, to se nám bohužel dnes nepovedlo.

V posledních zápasech se Vám nedaří, výhry tolik nepřibývají…
Všichni to nějakým stylem vnímáme. Děláme vše pro to, abychom to zvrátili. V pátek budeme mít další šanci to napravit. Musíme se dívat dopředu a dát do toho všechno.

Zápasový harmonogram máte jak na houpačce. Buď tři utkání za týden, nebo dlouhá pauza. Může to mít nějaký vliv?
Myslím si, že to pro nás není téma. Když je pauza, tak dobře potrénujeme, když jsou zápasy, tak dobře zregenerujeme. Nemyslím si, že to je věc, která by nás měla nějakým stylem zajímat.

Příští týden Vás čekají dva důležité zápasy, na Kladně a ve Vítkovicích…
Každý zápas je pro nás důležitý. Určitě budou důležité. Musíme jednoznačně bodovat v obou utkáních a uděláme pro to vše.

Cítíte se teď nějak víc pod tlakem?
Tlak je na nás obecně celoročně. Samozřejmě to vnímáme, ale není to něco, co nám přísluší řešit. Do té situace jsme se dostali sami a máme dva zápasy na to, abychom bodovali.

Související články