HC Energie Karlovy Vary

Trojice redaktorů hokejkv získala ocenění

Nejsou tolik na očích, přesto patří k nedílným součástem Energie. Redaktoři hokejkv se zúčastnili tradičního srazu sportovních redakcí společnosti eSports.cz, jenž se o víkendu uskutečnil v Rekreačním středisku Pařez.

Sraz sportovních redaktorů má na svědomí firma eSports.cz, která se stará a zajišťuje webové stránky a sociální sítě nejen hokejkv, ale také dalších extraligových mužstev. Během vyhlašování úspěchů za uplynulý ročník se dostalo i na trojici z Karlových Varů.

Síň slávy eSports.cz - Mezi elitu celé společnosti se zařadil dlouholetý redaktor klubu Michal Slavík, který se tak stal prvním členem hokejkv, jemuž se takového ocenění dostalo.

Nejlepší videa (1. místo) - Cenu za tvorbu nejlepšího videoobsahu získal mladičký Lukáš Mayer.

Přínos pro firmu - Působením i mimo webové stránky Energie si cenu vysloužil karlovarský David Sokol.

Vedle zmíněných cen se Karlovarským dostalo i nominací na špičkové akce, kam eSports.cz pravidelně vysílá své redaktory. Na mistrovství světa v ledním hokeji, které bude v roce 2020 hostit Švýcarsko, se podívají David Sokol a Lukáš Mayer.

Na tvorbě obsahu se v uplynulé sezoně podíleli

Tomáš Hála, Matěj Hodoval, Naďa Krásná, Daniel Kubelka, Jakub Mahr, Lukáš Mayer, Filip Mikulášek, Vlastimil Mourek, Michal Slavík, David Sokol, Kamila Ströerová a fotografové Aleš Bedlík s Kateřinou Macečkovou.

Součástí redakčního týmu se můžete stát i vy, i nadále probíhá nábor členů.