HC Energie Karlovy Vary

Z týmu jde cítit síla a velký charakter, hlásí Beránek

Karlovarští urvali své první domácí body. Velkou zásluhu na tom měl Ondřej Beránek. Vítězství se ale nerodilo vůbec lehce. Energetici sice šli do vedení v první třetině, ale na začátku druhé třetiny dokázal Hradec vstřelit tři rychlé góly a vzal si vedení na svou stranu. Energii do zápasu vrátily přesilové hry, kde právě Ondřej Beránek nastartoval svůj hattrick.

Ondro, výhra 6:3, hattrick, tři body doma, asi se to hezky poslouchá..
Jo, teď už jo, ale ten začátek byl špatný, ty první dvě třetiny opravdu byly z naší strany nejhorší co jsme předvedli. Já bych chtěl vyzdvihnout charakter týmu, že jsme to nepoložili a že jsme to za stavu 1:3 otočili, což si myslím, že jsou strašně cenné body, protože vidíte, jak ten tým je silný.

Hradec na vás na začátku druhé třetiny vlítnul a během tří minut dal tři góly, co stálo za tímhle výpadkem? Zdálo se mi, jak kdybyste nechali nohy v kabině, nebo, čím si to vysvětlujete?
My už i na začátku té první třetiny jsme je nechali v šatně(smích). Ta první třetina byla od nás hodně špatná a do druhé jsme naskočili strašně špatně, ale na druhou stranu si toho cením, že jsme to zvládli a ten tým to dokázal takhle otočit..

Přesilovky vás vrátily do zápasu a mohli jste tak zabojovat o tři body, což se podařilo, takže díky bohu za ně...
Jo, přesně, jak říkáte, ty přesilovky k tomu patří. Musíte dát nějaký gól v přesilovce a zaplať pan bůh za to.

Ondro váš třetí hattrick v kariéře, okořeněný krásnou otočkou skóre z 1:3 na 6:3, první body doma, co k tomu dodat..
Je to zásluha celého týmu, že jsme to nepoložili a pak jsme bránili a pak jsme dali vedoucí gól na 4:3 a pak jsme to výborně uhráli, takže tam patří dík celému týmu, moc si toho vážíme.

V pátek vás čeká Litvínov, může vám ta dnešní otočka ve skóre zvednout sebevědomí a pomoct k další výhře?
Tak samozřejmě, každá výhra je cenná, ty hráče to nakopne, zápasy jdou teď rychle za sebou, takže pro každého je to těžké, ale půjdeme do toho zápasu s pokorou.

Související články