HC Energie Karlovy Vary

Energie se ve Zlíně neprosadila a prohrála počtvrté v řadě

PSG Zlín - HC Energie Karlovy Vary 3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
V prvním utkání hraném v rámci soustředění na Moravě padla Energie na ZS Luďka Čajky s domácím PSG Zlín. Domácí byli na kluzišti lepším týmem, ale Energie jim zpočátku zdatně sekundovala. Do problémů se dostala až ve druhé třetině, kdy dvakrát inkasovala a na tyto zásahy už nedokázala odpovědět. Ve třetí třetině pak hosté inkasovali ještě jednou a bylo rozhodnuto. Trochu sebevědomí hostům dodaly až bonusové nájezdy, ve kterých se prosadili David Hruška a Matěj Zadražil.
Příprava na sezonu, příp., út 25.8.2015
Zlín
Karlovy Vary
3:0
0:0, 2:0, 1:0
Branky a nahrávky: 34. Veselý (Ondráček, A. Holík), 38. Říčka (Žižka, Čachotský), 56. Vlach (Čachotský, Říčka). Rozhodčí: Mikula, Škach – Šiška, Goňa.. Vyloučení: 4:4.
Zlín: Štůrala – A. Holík, Urbanec, Matějíček, Žižka, Kotvan, Řezníček, Horák – Štumpf, Cibák, Sýkora – Ondráček, P. Holík, Veselý – Čachotský, Vlach, Říčka – Kubiš, Hrazdira, Čech.
Karlovy Vary: Závorka – Gulaši, Benák, Sičák, Harant, Bičánek, Deyl, Weinhold – Duda, Zadražil, Bartek – Rachůnek, Marosz, Tomeček – Vachovec, Kverka, Hruška – Gorčík, Griger, Koblasa – Osmik.

Související články