HC Energie Karlovy Vary

Děti z Dětského domova v Horním Slavkově fandily Energii. Užily jsme si to! říkají

Nedělní vítězné utkání s Českými Budějovicemi sledovaly i děti z Dětského domova v Horním Slavkově. Na pozvání vedení klubu viděly celý zápas a vysoké vítězství domácího týmu.

Pozvání do KV Areny přijal ředitel Dětského domova pan Petr Čavojský, společně s ním se fandit Energii vydalo i pět jeho svěřenců. A ti si vítězný duel parádně užili!

„Kluci byli většinou na hokeji úplně poprvé. Užili si to moc i z toho důvodu, že viděli krásný hokej a vyhrálo se. Byli okamžitě nadšeni hokejem a ocenili sportovní výkon hokejistů,“ uvedl ředitel Petr Čavojský s tím, že se i děti z domova samy aktivně sportům věnují. Na oplátku pak hráče A-týmu pozvaly na červnovou grilovačku přímo do Dětského domova.

A že si to kluci užili, to nebyla jen slova. Podívat se můžete sami v ohlasech samotných dětí ve videu.

O dětském domově v Horním Slavkově

Dětský domov Cheb a Horní Slavkov, příspěvková organizace je školské zařízení pro výkon ústavní výchovy dětí a mládeže. Dětský domov zajišťuje náhradní výchovnou péči dětem ve věku od 3 do 18 let, případně zletilé nezaopatřené osobě do 19 let, na základě rozhodnutí soudu o ústavní výchově. Dětský domov může poskytovat plné přímé zaopatření zletilé nezaopatřené osobě po ukončení výkonu ústavní výchovy, připravující se na budoucí povolání, nejdéle však do věku 26 let, a to za podmínek sjednaných ve smlouvě mezi nezaopatřenou osobou a dětským domovem. Více o dětském domově najdete ZDE.

Podpořit činnost Dětského domova v Horním Slavkově můžete i vy, a to buď formou finančního či hmotného daru, nebo pozváním dětí na kulturní či sportovní akce. Více informací o sponzoringu naleznete ZDE.