HC Energie Karlovy Vary

Dostaň Energii na vrchol! Se Šťastným pukem můžeš soutěžit o zajímavé ceny

Stále smutníš, že náš klub už nemá šanci získat titul? Držel jsi mu palce v hledišti nebo jsi byl přilepený k televizní obrazovce při každém zápase? Byl jsi nervózní při každém vhazování a při těsné porážce sis říkal, co jsi mohl jako fanoušek udělat pro úspěch Energie víc? Pak už zbývá jediná otázka, máš už staženou originální mobilní aplikaci Šťastný puk? Jestli ne, tak ti posíláme od modré dalších pár argumentů.

Rád točíš šálou nad hlavou a honosíš se dresem Fleka nebo Vondráčka? Pak právě pro tebe je tu možnost hrát se znakem našeho klubu v zádech. Nejen, že ve výsledcích bude u tvého jména náš znak, který máme všichni vyrytý na srdci, ale ty sám budeš mít možnost dostat se v individuálním žebříčku až na samotný vrchol.

Samotná aplikace přináší zábavu nejen tím, že se staneš nedílnou součástí našeho klubu, ale také svou hravostí. Při virtuálním házení puku budou totiž jeho dráhu ovlivňovat další hokejové prvky, například projíždějící rolba nebo zvuková vlna našich kotelníků.

Čeká na tebe odměna od titulárního partnera aplikace a celého play-off Generali České pojišťovny, a to 30% sleva na cestovní pojištění, kterou můžeš využít na webu https://www.generaliceska.cz/cestovni-pojisteni-online-sjednani do 31.8.2022. Stačí ve hře nasbírat 2 000 mincí.

Jsi připraven rozdat za nás pár bodyčeků a trefit puk přesně tam, kam patří? Tak mazej z trestné lavice na střídačku mezi naše hráče a dostaň jejich logo společně se svým jménem na vrchol individuálního žebříčku.

Stahuj aplikaci na GOOGLE PLAY

a APP STORE