HC Energie Karlovy Vary

Energetici bojovali na sokolovském čtvrtmaratonu, Wardas stříbrný mezi juniory

Pořádně nabitý víkend měli energetici o uplynulém víkendu. Zatímco Áčko uspělo v derby souboji dračích lodí se Sokolovem, karlovarští dorostenci vyrazili na trať sokolovského čtvrtmaratonu. A nevedli si vůbec špatně!

Energii v sobotu odpoledne reprezentovala hned desítka dorostenců – Viktor Wardas, Marko Michalov, Kryštof Dyk, David Poizl, Oskar Magner, Daniel Postl, Václav Dobřemysl, Lukáš Slavík, Pavel Kůrka a Matěj Pelikán.

Kompletní výsledky najdete ZDE

Hned čtveřice z nich se v kategorii juniorů do 17 let umístila v první desítce. Nejlepší z nich, Viktor Wardas, byl s časem 47:12.7 v kategorii druhý a vybojoval krásnou stříbrnou medaili. V celkovém hodnocení všech zúčastněných běžců vybojoval parádní osmou příčku.

Do boje s časomírou ale vyrazil i Václav Eismann, bývalý dlouholetý trenér karlovarské mládeže a současný asistent u A-týmu. Ten s časem 55:11.6 skončil v kategorie muži 35 – 49 let na 10. místě. Zajímavostí je, že pár hodin předtím byl členem vítězné karlovarské posádky v odpoledním Závodě dračích lodí na Koupališti Michal.