HC Energie Karlovy Vary

Energetici představili nové dresy pro přípravu! Co je jejich dominantou?

Ve zcela nových dresech odstartují hokejisté karlovarského A-týmu už v úterý sérii přípravných zápasů. Černošedou sadu, která výrazně odkazuje na město Karlovy Vary, představili útočníci Jiří Černoch, Lukas Zetterberg a Iikka Kangasniemi. Nové dresy si fanoušci budou moci zakoupit již v pondělí 7. srpna v klubovém fanshopu!

Nové variantě dresů dominují motivy inspirované znakem města Karlovy Vary. Dvouocasý lev ve skoku se široce rozevřenou tlamou a tři vlnité pruhy značící léčivé zdroje a vodní toky. To vše v klubových barvách, mezi něž černá a šedá již neodmyslitelně patří.

Po permanentních vstupenkách, jejichž hlavním motivem je socha kamzíka z Jeleního skoku, tak i dresy svou symbolikou propojují klub ještě více s městem Karlovy Vary. Hráči Energie by v nich měli nastupovat minimálně v dalších dvou sezonách.

Není to však jediná změna, která přichází s novými dresy pro přípravné duely. Pro lepší identifikaci hráčů přibude číslo hráče také z přední části na hrudi, po několika sezonách také i v přípravě budou mít hráči své jméno přímo na zadní straně dresu nad číslem, tak jak je obvyklé v mistrovských zápasech.

Díky spolupráci se společností Allsports, které provozuje fanshop Energie, si navíc mohou fanoušci nové dresy zakoupit již v pondělí, a to jak v kamenné prodejně v KV Areně, tak i na eshopu.

Fotogalerie