HC Energie Karlovy Vary

Immo opouští Energii, sezonu dohraje ve Znojmě. Tým doplní dvojice hráčů ze Sokolova

Sestava karlovarské Energie v reprezentační přestávce doznává změn, tým opouští Tor Immo. Vedení klubu švédský útočník nepřesvědčil a po měsíční zkoušce v klubu končí. Do Karlových Varů naopak přichází dvojice útočníků ze Sokolova, Vojtěch Tomi a Radek Pořízek.

Angažmá sedmadvacetiletého rodáka z Köpingu tak končí už po šesti utkáních, v nich statný forvard zapsal jednu asistenci. Tor Immo se od svého listopadového příchodu do Karlových Varů postupně propadal sestavou, v posledním utkání na ledě Vítkovic už do hry nezasáhl. Švédský útočník tak bohužel nenaplnil představy klubu a s týmem se nyní loučí.

Novým působištěm Imma bude tým znojemských Orlů. Již bývalý útočník Energie si tak opět zahraje mezinárodní bet-at-home ICE Hockey League, ve které nastupoval už na začátku sezony, kdy hájil barvy týmu Bratislava Capitals.

Pořízek a Tomi doplní sestavu Energie

Do tréninku se v Karlových Varech naopak již zapojili Radek Pořízek a Vojtěch Tomi, útočníci, kteří v letošní sezoně působí v partnerském Sokolově. Oba forvardi budou v klubu působit formou střídavých startů, nadále tak mohou nastupovat i za Baník v Chance lize.

Radek Pořízek (útočník, 21.9.1996)

Pětadvacetiletý Radek Pořízek není pro karlovarské fanoušky neznámým jménem. V klubu trénoval už v létě, nastoupil i do dvou přípravných duelů Energie. Za Sokolov v letošní sezoně i vinou zranění stihl 16 utkání, ve kterých zapsal 8 bodů (2+6). V extralize doposud nenastoupil.

Vojtěch Tomi (útočník, 26.2.1994)

O dva roky starší Vojtěch Tomi prožívá v dresu Baníku zatím parádní sezonu. Ve 24 utkáních posbíral 26 bodů (12+14), je nejproduktivnějším hráčem svého týmu a v pořadí produktivity celé soutěže mu patří devátá příčka. Tomi v minulosti nastupoval i nejvyšší soutěži, a to převážně v dresu Vítkovic. V Tipsport extralize doposud odehrál 101 zápasů.