HC Energie Karlovy Vary

K odvetě přijíždí Litvínov. Pošle Energie na dálku do baráže Piráty?

Hokejisté Karlových Varů přivítají v úterý na svém ledě podkrušnohorského rivala z Litvínova, se kterým se setkají podruhé ve třech dnech. Energetici jsou si dobře vědomi, že v případě výhry za plný počet bodů si zajistí extraligovou příslušnost i pro nadcházející sezonu. Důležitý souboj začne v 17:30, přijdete podpořit partu kolem kapitána Skuhravého přímo na místo činu?
Kde sledovat utkání: Online přenos | Video přenos | Stories
Vstupenky: Ticketportal

Odveta

Šesté a zároveň poslední střetnutí v aktuálně probíhající sezoně. Energetici mají se svým severočeským rivalem zápornou bilanci, Litvínov letos svěřence Martina Pešouta přehrál čtyřikrát z dosavadních pěti vzájemných soubojů. Naposledy však vzešel vítězně celek z lázeňského města, když v rámci 3. kola skupiny o umístění dokázali na ZS Ivana Hlinky přehrát domácí v poměru 6:3. Chemici měli záchranu jistou již před startem play-out, Karlovarští se pak mohou definitivně vyhnout baráži v případě, že získají opět tři body.

Sestavy z předešlého utkání

Verva Litvínov: Petrásek – L. Doudera, Ščotka, Graborenko, Strejček, Trončinský, Březák, Hunkes – Svoboda, V. Hübl, Válek – Petružálek, Myšák, Helt – Jánský, M. Hanzl, Drašar – Jícha, M. Havelka, Trávníček
HC Energie: Bednář – Plutnar, Šenkeřík, Eminger, Kozák, Sičák (A), M. Rohan, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, O. Beránek – J. Černý, R. Vlach, T. Mikúš – Balán, Skuhravý, Kohout – Stloukal, Kverka, Lapšanský

Ve formě

Litvínov

Budoucnost nejen litvínovského hokeje. Jan Myšák vtrhl do play-out jako hurikán, ve třech zápasech totiž stihl šestnáctiletý forvard posbírat obdivuhodných šest kanadských bodů (3+3). Mimochodem, proti svému vrstevníkovi Janu Bednářovi se střelecky prosadit nedokázal.

Karlovy Vary

Když si útočné trio zkrátka sedne. Formace Černý - Vlach - Mikúš ve skupině o umístění pravidelně boduje. Nejproduktivnějším z trojice je se třemi zásahy a asistencí Tomáš Mikúš. Roman Vlach nastřádal tři body (1+2), Jakub Černý pak dva (1+1).

Související články

Ohlasy k zápasu | út 19.3.2019

Je hotovo! raduje se Stloukal