HC Energie Karlovy Vary

Klingenthal: Prodej balíčků končí ve středu 7. února, samostatná doprava v prodeji od čtvrtka

Unikátní utkání pod širým nebem se blíží. Už příští sobotu, 17. února, se energetici v německém Klingenthalu utkají v extraligovém derby s Plzní. Do finále už míří i prodej vstupenek na toto utkání.

Vstupenky a balíčky lze zakoupit přes objednávkový formulář ZDE

BALÍČKY S MERCHANDASINGEM

Zvýhodněné balíčky pro permanentkáře i nepermanentkáře budou v prodeji do středy 7. února. Na výběr je z několika variant obsahující i autobusovou dopravu tam i zpět či některý ze suvenýrů. Balíčky lze objednat prostřednictvím našeho online formuláře, vyzvednout je lze osobně na sekretariátu klubu nebo nechat zaslat zásilkovou službou.

DOPRAVA AUTOBUSEM

V případě, že nedojde k vyčerpání kapacity, bude od čtvrtka 8. února možnost zakoupit si samostatně i dopravu autobusem pro fanoušky, kteří si zakoupili vstupenku již dříve. Do prodeje půjde omezený počet míst. Dopravu půjde rezervovat přes objednávkový formulář či zakoupit na sekretariátu klubu. V případě vyprodání míst bude klub fanoušky včas informovat.

PRODEJ VSTUPENEK

Jednotlivé vstupenky na utkání v Klingenthalu půjde zakoupit na sekretariátu klubu až do pátku 16. února.

Provozní doba sekretariátu klubu (tréninková hala, 4. patro, kanceláře klubu) je pro prodej vstupenek do Klingenthalu ve všední dny v čase od 9 do 11 hodin a od 14 do 16 hodin.