HC Energie Karlovy Vary

Potvrzeno, extraliga se vrátí už v sobotu! Energie míří na led Motoru

O restartu soutěže už je definitivně rozhodnuto, kola hokejové extraligy se znovu roztočí v sobotu 7. listopadu. Dohodly se na tom dnes kluby během mimořádné valné hromady APK konané formou videokonference. Karlovarští hokejisté se tak již mohou naplno připravovat na sobotní utkání v Českých Budějovicích.

Aktualizovaný rozpis zápasů A-týmu ZDE

Rozjezdu nejvyšší soutěže už dala po svém pondělním zasedání vláda České republiky, která povolila trénink profesionálních sportovců na vnitřních sportovištích a také restart profesionálních soutěží při dodržení přísných hygienických podmínek.

Na základě povolení již karlovarští hokejisté začali ve středu opět trénovat v KV Areně a připravovat se na sobotní utkání s Českými Budějovicemi. Po dnešním jednání APK už je tak jisté, že se plánovaný restart nejvyšší soutěže o víkendu uskuteční.

🏒 | Energetici se konečně vrátili do KV Areny! 🤩 „Jsme rádi, že můžeme být zase zpátky na ledě. Máme tu výborné podmínky...

Zveřejnil(a) HC Energie Karlovy Vary dne Středa 4. listopadu 2020

Celé znění Tiskové zprávy APK po videokonferenci

Mimořádná VH APK na své dnešní videokonferenci potvrdila sobotní restart Tipsport extraligy. Schválila též parametry žádosti o výjimku, která bude dnes vedením TELH odeslána na NSA.

Technické podmínky budou do pátku 6.11.2020 vyjasněny. Kluby též vyjdou vstříc oběma vysílatelům, aby mohli fanouškům zprostředkovat co nejvíce televizních přenosů Tipsport extraligy.

Děkujeme partnerům za jejich důvěru a podporu a těšíme se na fanoušky, alespoň takto na dálku.

🏒 | Hokejová Tipsport extraliga by se měla vrátit už v sobotu, kdy energetici zamíří na led HC Motor České Budějovice! 💪

Zveřejnil(a) HC Energie Karlovy Vary dne Úterý 3. listopadu 2020