HC Energie Karlovy Vary

Vojtěch Šik rozšíří trenérský štáb A-týmu

Trenérský štáb A-týmu Energie už je po odchodu Jakuba Grofa opět kompletní. Doplní ho klubový odchovanec Vojtěch Šik, který se k mužstvu připojí již ve čtvrtek.

Jedenatřicetiletý kouč doposud působil v prvoligovém Sokolově, kde plnil roli asistenta trenéra, skills kouče a kondičního trenéra. Do Karlových Varů se vrací po více než sezoně, kdy v klubu figuroval jako trenér karlovarské mládeže.

„Když jsem přicházel z Karlových Varů do Sokolova, tak jsem nečekal, že se tak rychle budu stěhovat zpět. Je říjen druhé sezony a já se vracím do města, kde jsem hokejově a trenérsky vyrůstal. Chtěl bych všem poděkovat za to, jak mě přijali, když jsem do Sokolova přišel, ale hlavně i teď, když odcházím do Karlových Varů,“ řekl ke změně působiště Šik a pokračoval.

„Jsem moc rád za nabídku, kterou jsem od Energie dostal, velice si ji vážím. Už se moc těším na práci v Karlových Varech, je to pro mě velká výzva,“ říká perspektivní trenér.

Vojtěch Šik ještě ve středu absolvuje s Baníkem zápas v Litoměřicích, od čtvrtka už bude stálou součástí trenérského štábu prvního mužstva Energie.