HC Energie Karlovy Vary

Poslední domácí utkání před venkovní sérií. Spraví si Energie chuť?

Na nějakou dobu uvidí karlovarská aréna extraligový hokej naposledy, energetiky totiž čeká po reprezentační pauze série čtyř venkovních zápasů. Dokáží zelenobílí porazit trápící se Olomouc? To zjitíme v nedělním utkání od 15:30.
Kde sledovat utkání: Online přenos | Video přenos
Vstupenky: Ticketportal

O soupeři

Kohouti v letošní sezoně tahají ve většině utkání za kratší konec lana. Ačkoliv v prvním kole porazili po prodloužení Vítkovice, dokázali následně vyhrát jen čtyři utkání, v dalších třech pak padli v prodloužení, ve zbytku dosavadních zápasů byl úspěšnější soupeř.

K prvnímu listopadu se do týmu vrátil z Třebíče Michal Vodný, ten si naposledy za Olomouc zahrál v sezoně 2015/16, poté zamířil na jeden rok do Znojma a následně do již zmíněné Třebíče. Realizační tým Kohoutů tedy reaguje na zatím nepříliš dobré výsledky. Tým z východních Čech zatím dokázal nasbírat sedmnáct bodů a aktuálně drží v tabulce TELH na dvanácté příčce. S energetiky si již olomoučtí hráči letos jednou zahráli, výsledkem 3:2 brali jednu ze svých čtyř výher za plný počet bodů.

Z karlovarských řad

Zelenobílí překvapují všechny. Od začátku letošního ročníku se postupně dostali až na aktuální čtvrtou pozici v tabulce extraligy, se třiceti body jsou nyní jen dva pozadu za Spartou, Mladou Boleslaví a Kometou. V posledním duelu se na kladenském ledě postavili karlovarští hokejisté Rytířům a ačkoliv se jako první dostali do vedení, nepřestáli druhou třetinu a domů odjeli bez bodu po porážce 2:4.

Sestavy z předešlého utkání

HC Energie Karlovy Vary: Bednář (36. F. Novotný) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák, Plutnar, M. Rohan, Eminger, D. Mikyska – T. Rachůnek, Gríger, Flek – V. Polák, T. Mikúš, O. Beránek – Křemen, T. Knotek, Kohout – Koblasa, Skuhravý, Vondráček.
HC Olomouc: Lukáš – Vyrůbalík, Škůrek, Ondrušek, Jaroměřský, Švrček, Dujsík, Valenta – Klimek, P. Musil, V. Tomeček – Burian, Nahodil, Irgl – Olesz, Kolouch, Skladaný – Vodný, Handl, Hecl.

Související články