HC Energie Karlovy Vary

Fanoušci se rozloučí s Plechárnou

Fan club karlovarského hokeje připravil na první mistrovské utkání zajímavou akci. Před zápasem se Slavií, přesněji 11. září, se všichni příznivci hokeje v Karlových Varech sejdou u starého zimního stadionu v Dolní Kamenné a za přítomnosti primátora města a klubu jej symbolicky uzamknou. Start je naplánován na 15:45.

„Jde o to, abychom se nějakým způsobem rozloučili s Plechárnou. Je to stadion, na kterém Karlovy Vary vybojovaly svůj první historický titul,“ přibližuje motiv akce jeden z organizátorů Robert Bozděch.

Co se u stadionu v Rybářích bude přesně dít? Odpověď je jednoduchá. „Symbolicky zamkneme vstupní bránu a se stadionem se rozloučíme. Několik slov přednese i primátor města, který se pochodu také zúčastní,“ pokračoval Bozděch.

Na rozlučce se zimním stadionem se čeká hojná účast všech fanoušků. „Museli jsme zařídit potřebná povolení. Jde o to, když nás půjde pět set, tak abychom nezpůsobili dopravní kolaps. Proto jsme oficiálně požádali městské strážníky i policii aby na celou akci dohlíželi. Zhruba na dvacet minut bude uzavřen tuhnický most, po kterém budeme přecházet,“ činovník fanklubu.

Kromě primátora se celé akce zúčastní i řada představitelů města a klubu. Sraz u zimního stadionu v Rybářích je v 15:45 a v 16:10 odejde celý průvod ke KV Areně.