HC Energie Karlovy Vary

Boj o pohár hejtmanky je tu znovu, letos se odehraje v Chebu

Třetí adventní neděle bude mít hokejový podtón, na zimním stadionu v Chebu se totiž bude konat již třetí ročník charitativního utkání O pohár hejtmanky Karlovarského kraje. Společně s hokejem se bude i letos pomáhat potřebným, výtěžek z letošní tomboly a aukce dresu poputuje do dětského domova v Chebu a pro nemocnou Magdalenku z Lipové u Chebu.

Prodej vstupenek začne hodinu před úvodním buly, s prodejem se také otevřou vstupy do chebské haly. Hráči vyjedou k rozbruslení v 16:30, zároveň se hokejisté obou týmů budou střídat v autogramiádě u ledové plochy.

Jednotné vstupné činí 50 Kč, děti do 5 let mají vstup zdarma. Samotné utkání bude mít i svůj malý předzápas, který obstarají hráči mládežnické základy domácího klubu HC Stadion Cheb.

Pomozte dobré věci. V rámci letošního benefičního zápasu vás čeká bohatá tombola, také aukce dresu, jejichž výtěžek obdrží dětský domov v Chebu a nemocná Magdalenka, která bojuje se zhoubným nádorem.

Druhý ročník patřil Sokolovu

Předchozí utkání O pohrát hejtmanky předčilo ten premiérový a pro SK Kontakt Karlovy Vary se vybralo přes 70 tisíc korun. Utkání ale ovládl domácí Baník 5:3. Energie jej tak bude chtít získat zpět.

Fotogalerie