HC Energie Karlovy Vary

Dětský den, autogramiády i dračí lodě! Potkejte se s energetiky už nyní

Zápasy hokejové extraligy se sice rozeběhnou až v polovině září, už nyní se ale můžete s energetiky osobně potkat. Během května a června se totiž s Vámi potkají na řadě zajímavých akcí. Přijít můžete na Dětský den s Energií, řadu autogramiád, ale opět po roce dojde i na závod dračích lodí v Sokolově či florbalovou bitvu s karlovarskými Hurikány. Seznam akcí navíc ještě není kompletní a budeme jej průběžně aktualizovat.

Dětský den s Energií, KV Arena (pátek 31. května, 16:00 – 18:30)

Vůbec poprvé uspořádá Energie vlastní dětský den. V prostorách KV Areny si děti mohou v pátek 31. května připravených stanovištích zasoutěžit o odměny. Jsme jeden tým, a tak se dětem budou věnovat nejen hráči A-týmu, ale i naši mládežníci, karlovarské hokejistky a chybět nebudou ani zástupci fanoušků. Děti se mohou těšit na komentované prohlídky kabiny, stánek fanshopu, kreativní koutek a mnoho dalšího.

Dětský den ve Staré Roli, areál Hasičů Stará Role (sobota 1. června, 13:30 – 14:30)

Energetici se objeví i na dětském dni v sobotu 1. června ve Staré Roli. V areálu tamních hasičů na autogramiádu a focení s dětmi dorazí Vít Jiskra, Robin Sapoušek nebo David Kofroň.

Dětský den v Lokti, Na Supím potoce (sobota 1. června, 15:00 – 16:45)

Chybět nebudeme ani v Lokti! Na tamním Dětském dni na Supím potoce dorazíme i s naším stánkem, střelbou na branky a dalšími atrakcemi. Během autogramiády od 15:45 do 16:45 se pak dětem budou podepisovat Dominik Frodl, Ondřej Procházka a Filip Koffer!

Dětský den na Velkém Rybníce, na pláži Velkého Rybníka (neděle 2. června, 14:00 – 15:00)

Karlovarských hokejistů se dočkají i děti na Velkém Rybníce. V neděli 2. června za nimi totiž dorazí Michal Plutnar, Tomáš Redlich a Dávid Gríger.

Motokárový souboj, Fun Aréna Cheb (středa 12. června, 16:00)

Energetici znovu po roce usednou do motokár. V chebské Fun Areně znovu mezi sebou poměří síly a vy jim opět můžete přijít zafandit. Obhájí Petr Hamalčík loňské prvenství? Po skončení závodu se pak s hráči můžete vyfotit.

Závod dračích lodí, koupaliště Michal, Sokolov (sobota 15. června, 14:00)

Po loňském strhujícím souboji se sokolovským Baníkem, který musel rozhodnout až opakovaný závod, energetici opět usednou do dračí lodě. Na sokolovském koupališti Michal se druhý díl vzájemných lodních bitev uskuteční v sobotu 15. června. Chybět nebude ani autogramiáda obou týmů před samotným závodem.

Florbalová bitva, Hala míčových sportů (středa 19. června, 17:00)

Už to bude šest let, kdy se karlovarští hokejisté poprvé utkali s našimi florbalisty. Tehdy se z výhry 8:6 radovali florbalově zkušenější hráči, letos oba týmy čeká odveta! Ve středu 19. června od 18:00 v Hale míčových sportů.