HC Energie Karlovy Vary

Energie jedná o posile z NHL, klub by mohl posílit David Kaše!

Sestava Energie se může rozrůst o výrazné jméno. Mužstvo Martina Pešouta by totiž mohl posílit útočník Philadelphie David Kaše!

,,Philadelphia v tuto chvíli udělila souhlas hráči a našemu klubu, že v případě, že se s hráčem dohodneme na podmínkách jeho působení v Karlových Varech, nebude nic uz bránit tomu, aby David Kaše za náš klub v nejbližší době nastoupil," říká k možnému posílení sportovní vedení HC Energie.

Hráčský profil Davida Kašeho

Třiadvacetiletý talentovaný útočník naposledy hrál v české nejvyšší soutěži v sezoně 2016/2017, kdy působil u Pirátů z Chomutova. Jeden z dvojice hokejových bratrů následně strávil jeden rok ve Švédsku, kde oblékal dres Mory.

V roce 2018 pak začala Kašeho cesta do vysněné NHL. První rok v zámoří strávil na farmě v Lehigh Valley, ve 40 zápasech zde vstřelil osm branek a patnáct asistencí. Letos si splnil svůj sen. V dresu týmu, který jej do National Hockey League draftoval v roce 2015 ze 128. místa, nastoupil k šesti utkáním a vsítil svůj premiérový gól v nejlepší hokejové lize světa.

Kaše sbíral zkušenosti také na mezinárodní scéně, za reprezentační výběr sehrál čtyři duely, během nichž dvakrát skóroval.