HC Energie Karlovy Vary

Energie ocenila nejvěrnější výjezdníky

Sezona 2017/18 nepřinesla pouze vytoužený návrat do extraligy. Její závěr se nesl také ve znamení velkého diváckého boomu, i díky kterému mohli energetici v polovině dubna slavit postup zpět mezi elitu. A právě fanouškům, kteří jezdili zelenobílý válec podporovat i na stadiony soupeřů po celou sezonu, se rozhodl klub poděkovat.

Tři nejpilnější fanoušky, kteří najeli během celé loňské sezony na cestě za Energií nejvíce kilometrů, se rozhodlo vedení klubu odměnit. Jako dárek věnovala zmíněné trojici dvě permanentní vstupenky na novou sezonu, klubový suvenýr v podobě šály a rovněž soudek plzeňského piva. Dárky předal fanouškům asistent trenéra Tomáš Mariška.

Ligu výjezdů, kde si vzájemné "soupeření" v počtu najetých kilometrů na venkovní zápasy Energie počítají sami fanoušci, ovládla trojice Kozák, Gazprom a Nikča P. Všichni tři ujeli během sezony více než 5.000 kilometrů, samotný vítěz se dostal na úctyhodnou hodnotu 6.208 kilometrů.

Kompletní pořadí ze sezony 2017/18 si prohlédněte ZDE.

Porovnávat své výjezdy s ostatními můžete i vy. Stačí pozorně sledovat fanouškovskou stránku Carlsbad Ultras. Své kilometry pak můžete hlásit přímo na emailovou adresu info@carlsbadultras.cz