HC Energie Karlovy Vary

Energii dál povede Černoch! Stejní zůstávají i asistenti

Energii povede i v nové extraligové sezóně jako kapitán Jiří Černoch. Reprezentační útočník bude mít i nadále za asistenty velezkušené spoluhráče, obránce Lukáše Pulpána a útočníka Tomáše Rachůnka.

Sedmadvacetiletý Jiří Černoch začne v roli kapitána Energie druhou sezonu. Reprezentační útočník převzal kapitánské céčko v průběhu uplynulého ročníku poté, co do Pardubic přestoupil tehdejší kapitán Tomáš Vondráček.

Účastník posledních dvou světových šampionátů přišel do Karlových Varů v průběhu sezony 2019/20 ze Sparty a postupně se vypracoval v jednu z klíčových postav týmu. Za Energii doposud odehrál 178 soutěžních duelů.

Stejní zůstávají i asistenti karlovarského kapitána. Lukáš Pulpán i Tomáš Rachůnek patří mezi nejzkušenější extraligové hráče, kdy oba mají odehráno více než 500 utkání v nejvyšší soutěži. Rachůnek navíc se 434 starty v dresu Energie náleží mezi hráče, kteří za Karlovy Vary odehráli nejvíce utkání. Aktuálně mu v tomto ohledu patří šestá pozice, na západě Čech nastoupí už do své deváté sezony.