HC Energie Karlovy Vary

Informace mládežnickým kategoriím na základě opatření bezpečnostní rady státu

Vážení členové HC Energie Karlovy Vary, vážení rodiče, dovoluji si Vás informovat o aktuálním vývoji situace způsobené mimořádnými opatřeními vlády k zamezení šíření koronaviru. Upozorňuji, že následující informace se týkají POUZE MLÁDEŽNICKÝCH KATEGORIÍ, tzn. od přípravky po juniory (U20).
  • Tréninkový program všech kategorií mimo „Přípravky“ probíhá dle plánu.
  • Do odvolání jsou zrušeny tréninky nejmenších, tzn. „Přípravky“.
  • Co se týká utkání, čekáme na další informace z Českého svazu ledního hokeje. Dnes (středa 11.3.) proběhne v Praze zasedání účastníků Tipsport extraligy a Chance ligy, kde se rozhodne o dalším průběhu těchto soutěží. Zítra (čtvrtek 12.3.) zasedá výkonný výbor Českého hokeje a obdržíme přesnější instrukce, jak budou dohrány mládežnické soutěže. Bezprostředně poté Vás budeme opět informovat. Pakliže nedojde ke změně, domácí utkání v KV Areně (obou halách) budou organizována následovně:

    a) junioři, dorost: Momentální interpretace znamená, že mezi 100 účastníky se počítají všichni, tzn. hráči, realizační týmy, rozhodčí, zaměstnanci, statistici atd. Z tohoto důvodu bude hala uzavřena pro diváky i rodiče. Osoby oprávněné ke vstupu na utkání obdrží od klubu vstupní kartu, ostatním nebude vstup povolen.

    b) žáci, přípravkové kategorie: v případě utkání / dvojutkání a turnajů (všech kategorií U7 – U15) nebude povolen vstup rodičů na tribunu ani kolem hrací plochy. Prostor bude uzavřen.

Je pravděpodobné, že po čtvrtečním zasedání výkonného výboru budeme informace aktualizovat.

Závěrem prosím a apeluji na všechny, aby dodržovali základní hygienická pravidla. Ti, kteří byli v zahraničí nebo mají příznaky onemocnění, aby se striktně drželi pokynů krajské hygienické stanice či lékaře. Zde jsou aktuální informace, zveřejňované Bezpečnostní radou státu.

Bronislav Píša
manažer mládežnického úseku