HC Energie Karlovy Vary

Informace ohledně vracení vstupenek zakoupených na čtvrteční zápas

Na základě rozhodnutí vedení Bezpečnostní rady státu o zrušení kulturních, společenských a sportovních akcí s účastí nad 100 osob informuje klub fanoušky ohledně vrácení peněz za zakoupené vstupenky na čtvrteční utkání předkola Generali Česká pojišťovna play off Tipsport extraligy.

Fanouškům, kteří si zakoupili na čtvrteční utkání předkola vstupenky, bude vráceno vstupné v plné výši těmito způsoby:

  • Vstupenky zakoupené v prodejní síti společnosti Ticketportal formou on-line nákupu, tzn. zaplacené elektronicky (platební kartou, převodem z účtu atd.): Kupující vyřeší vrácení peněz reklamací u společnosti Ticketportal, prostřednictvím e-mailu: reklamace@ticketportal.cz. Peníze budou vráceny kupujícímu zpět na jeho bankovní účet.
  • Vstupenky zakoupené v předprodejních místech společnosti Ticketportal: Peníze budou vráceny kupujícímu výhradně na prodejním místě, kde vstupenku zakoupil. Peníze není možné vrátit na jiné pobočce.
  • Vstupenky nebo aktivace permanentních vstupenek zakoupené na pokladně KV Areny nebo v sekretariátu klubu: Peníze budou vráceny kupujícím v pokladně KV Areny č. 2 ve středu 11. března a ve čtvrtek 12. března v odpoledních časech 14:00 – 17:00 hodin.

Fanoušky obracející se na Ticketportal ohledně vrácení vstupného prosíme o trpělivost a shovívavost. Společnost nyní v souvislosti s rušením desítek sportovních a kulturních představení po celé zemi vyřizuje velké množství žádostí, a odbavení vašeho požadavku tak může trvat déle, než je obvyklé. V žádném případě však o své peníze nepřijdete. Děkujeme za pochopení.

Dotazy?

Chybí vám v tomto článku nějaká informace? Případně něčemu úplně nerozumíte? Nebojte se zeptat! Otázky můžete pokládat v rubrice PTEJTE SE.