HC Energie Karlovy Vary

Konec pauzy! Jak energetici trénovali a jak to vypadá s marodkou?

Reprezentační přestávka je definitivně u konce. Energetici ji kromě dvoudenního volna po utkání s Hradcem využili k intenzivnéímu tréninku. Co na hráče čekalo a jak to aktuálně vypadá s marodkou?

„Zaměřili jsme se na věci, které nás trápily v posledních zápasech – přesilové hry a hru v pásmu,“ stručně popisuje program uplynulých dní asistent trenéra Vojtěch Šik.

Ten měl společně se svými kolegy k dispozici kádr, ve kterém chyběli reprezentanti Jiří Černoch a Ondřej Beránek. „Konečně jsme trénovali takřka v kompletní sestavě. Chyběl nám jen Michal Plutnar, který je dlouhodobě zraněný a Ondřej Dlapa, který už však má individuální plán a chodí na led. Vzali jsme také tři juniory do tréninku – Mattea Kočího, Radima Handla a Filipa Krajčíka,“ popisuje karlovarský asistent s tím, že marodka Energie se již konečně pomalu vyprazdňuje.

Po dlouhodobém zranění by tak měl být již k dispozici také útočník Jan Hladonik, stejně jako obránce Martin Rohan. Už před přestávkou se navíc do sestavy Energie po dlouhé době vrátil i útočník David Kofroň.

A-tým před Vánoci čeká ještě dvojice utkání. Nejprve v úterý bitva na ledě obhájce titulu z Třince, ve čtvrtek 22. prosince pak energetici na domácím ledě přivítají Olomouc. Na toto utkání mají všichni fanoušci jako dárek od klubu snížené vstupné 100 Kč, a to do všech sektorů.

Fotogalerie