HC Energie Karlovy Vary

Lednový Týden hokeje přilákal na čtyři desítky malých hokejistů

Středeční odpoledne v KV Areně přineslo již tradiční náborovou akci projektu Pojď hrát hokej. V rámci akce Týden hokeje si čtyři desítky dětí vyzkoušely, jaké to je být malým hokejistou. Na malé zájemce o bruslení čekal pestrý program na ledě i mimo něj, postarali se o ně kromě zkušených trenérů i hráči juniorského týmu HC Energie.

Šestatřicet nových malých hokejových nadějí se objevilo během středečního odpoledne v tréninkové hale KV Areny, a to v rámci tradiční náborové akce Týden hokeje projektu Pojď hrát hokej.

Po krátké prezenci před startem celé akce si rodiče s dětmi prohlédli šatny a zázemí KV Areny, a to včetně prostorů rozcvičoven a dalších prostor, do kterých se běžně nepodívají. Během oblékání do hokejové výstroje, kterou většina z dětí měla na sobě vůbec poprvé, si mohli zájemci o vstup do našeho klubu prohlédnout krátké prezentační video. Využít mohli rovněž půjčovny bruslí. Pár slov nově příchozím věnoval také dlouholetý šéftrenér karlovarské mládeže Jiří Ryžuk.

Na ledě už se malých ratolestí ujali mládežničtí trenéři HC Energie, ale také hráči juniorského týmu Energie – Petr Zolnaj, Steven Blengino, Matěj Skuhravý a David Varvařovský. Na malé hokejisty čekalo na ledě několik zábavných disciplín, k vidění byl ale i ukázkový trénink kategorie U8. Na všechny zúčastněné tak čekala víc než hodina hokejové zábavy.

Fotogalerie