HC Energie Karlovy Vary

Léto s Energií: Uzávěrka soutěže již v neděli 3. září!

Letošní léto je v plném proudu, stejně tak začaly toužebně vyhlížené prázdniny. A i v tomto roce se můžete zúčastnit naší fotosoutěže. Stačí maličkost. Ať už doma na chalupě nebo někde u moře, ukažte nám, jak s Energií trávíte letošní dovolenou!

Stejně jako v minulých letech, i letos se fanoušci Energie mohou těšit na tradiční letní fotosoutěž. Jedinou podmínkou je mít na Vámi zaslané fotografii klubový motiv – dres, triko, šálu, či klubový hrnek, na tom vůbec nezáleží!

Vaši fotografii pak zašlete do neděle 3. září emailem na adresu marketing@hokejkv.cz, případně nás můžete kontaktovat i formou zpráv na oficiálních klubových profilech na Instagramu a Facebooku.

Zapoj se i na TikToku

Letos jsme ale pro karlovarské fanoušky připravili jednu novinku, soutěžit totiž mohou také na TikToku. A princip je stejný, stačí natočit krátké video, ve kterém nás označte (hcenergiekv), čímž se zařadíte do soutěže o zajímavé ceny.

A kdo letos vyhraje? O tom rozhodnou sami karlovarští hokejisté, kteří ze zaslaných videí a fotografií vyberou vždy pět nejlepších.

Nemáte doma žádný suvenýr Energie? Nezoufejte! Vyrazte na nákup do našeho fanshopu, kde pořídíte spoustu skvělých suvenýrů v našich barvách.

Ceny pro vítěze (obě kategorie):

1. místo: Permanentní vstupenka pro sezonu 2023/24
2. místo: Návštěva extraligového utkání s kompletní prohlídkou zázemí
3. místo: Dres HC Energie Karlovy Vary 2023/24 s podpisy hráčů
4. místo: Prohlídka kabiny A-týmu s výkladem
5. místo: Šála HC Energie Karlovy Vary