HC Energie Karlovy Vary

Los ELD: Na úvod doma s Chomutovem, derby v pátém kole

Rozlosování nového ročníku už zná i nejvyšší dorostenecká soutěž. Karlovarští mladíci na úvod extraligové sezony 2021/22 přivítají na domácím ledě Chomutov, o dva dny později pak zamíří na led kladenských Rytířů.

V základní části soutěž, kdy jsou týmy rozděleny do tří skupin, čeká energetiky osmnáct utkání, přičemž týmy se utkají dvoukolově. Krom již zmíněných týmů Chomutova a Kladna se ve skupině Západ utkají rovněž s mužstvy Třemošné, pražské Hvězdy, Litvínovem, Plzní, Mladou Boleslaví, druhým kladenským týmem PZ a Libercem.

Úvodní fázi přeruší dvě reprezentační přestávky. Ta první hned v pátém týdnu, kdy by se měl národní tým do 16 let utkat se Slovenskem, ta druhá – delší – pak v první polovině listopadu, jež bude patřit turnaji World U17 Hockey Challenge i tradiční akci šestnáctky se Švýcarskem.

Energetici půjdou do nové sezony s částečně obměněným realizačním týmem. Hlavním koučem i nadále zůstává Tomáš Andrys, ten má však k ruce nové asistenty, Martina Gombára a také bývalého karlovarského kapitána Václava Skuhravého.

Rozlosování ELD 21/22 - zápasy HC Energie