HC Energie Karlovy Vary

Pešoutův trenérský tým povede Energii i v další sezoně

Hokejová Energie bude v i další sezoně hrát pod trenérskou taktovkou Martina Pešouta. Zkušený kouč prodlouží své působení na západě Čech o následující rok, společně s ním budou pokračovat i jeho stávající asistenti Tomáš Mariška a Pavel Kněžický.

„S prací trenérů jsme spokojeni, za uplynulé čtyři roky udělali s mužstvem obrovský kus práce. Druhý rok po sobě budeme hrát play-off. I přesto, že se teď týmu aktuálně příliš nedaří, tak věříme, že ve vyřazovací části fanoušky opět potěší,“ přiblížil důvody prodloužení dlouhodobé spolupráce majitel klubu Karel Holoubek.

Trojice Pešout – Mariška – Kněžický tak povede energetiky i v páté sezoně v řadě. Od roku 2017, kdy po sestupu Energie přišel jako hlavní kouč k mužstvu Martin Pešout, zaznamenaly Karlovy Vary herní i výsledkový progres. Hned v úvodní sezoně se tým pod jeho vedením bleskově vrátil do extraligy. V ní se po prvním stabilizačním ročníku, kdy se mužstvo vyhnulo ošemetné baráži, zařadilo mezi příjemné překvapení soutěže a v loňské sezoně se znovu po devíti letech vrátilo do play-off. To by karlovarskou Energii nemělo minout ani letos. Deset kol před koncem základní části má totiž na 13. příčku náskok 23 bodů.

Společně s Martinem Pešoutem bude pokračovat i jeho asistent Tomáš Mariška..

..a také trenér brankářů Pavel Kněžický