HC Energie Karlovy Vary

Poslední zápas sezony, Energie hostí Dynamo

Konec sezony je tu. Hokejisté Karlových Varů na závěr sezony 2018/2019 přivítají na domácím ledě Dynamo. Dokáží svěřeni Martina Pešouta završit první ročník po návratu mezi elitu vítězstvím? Přijďte společně s energetiky zakončit sezonu i vy, úvodní buly je naplánováno na 15:30.
Kde sledovat utkání: Online přenos | Video přenos | Stories
Vstupenky: Ticketportal

Pardubice

Bylo to zřejmé již od začátku skupiny o umístění. Hokejisté Pardubic budou o setrvání v nejvyšší soutěži bojovat podruhé za tři roky prostřednictvím barážových bojů, kde narazí na Chomutov, Kladno a České Budějovice. Svěřenci trenéra Lubiny skončili na samém chvostu tabulky základní části, posun nepřišel ani v play-out a aktuálně mají na svém kontě dvaačtyřicet bodů. Ve skupině o umístění vyhráli Východočeši z dosavadních pěti utkání jen dvě, jedno z nich poměrem 5:1 proti karlovarské Energii, to druhé vítězství pak výsledkem 4:1 vybojovali na ledě chomutovských Pirátů.

Ačkoliv je rozhodnuto, Karlovarští mají motivaci v neděli uspět. „Určitě do toho půjdeme na 100 %, protože diváci nás celý rok podporovali naplno, tak my do toho půjdeme také naplno, abychom to pro ně vyhráli,“ vzkazuje Otakar Šik.

Premiéra trenérské výzvy

Vzhledem k rozhodnutému stavu skupiny o umístění a se souhlasem obou klubů proběhne při nedělním utkání testování tzv. Trenérské výzvy. V případě sporné situace předcházející vstřelené brance mohou trenéři zažádat hned v nadcházejícím přerušení o Coach challenge a situace bude přezkoumána.

Sestavy z předešlého utkání

Dynamo Pardubice: Kacetl – Holland, Eklund, Schaus, Cardwell, Zdráhal, Budík, Nedbal – Sýkora, Ihnačák, Kratochvil – Koffer, Mandát, Rolinek – Horký, Poulíček, Machala – Kloz, Marosz, Voženílek
HC Energie: F. Novotný (31. Kašpar) – Kozák, Eminger, Bernáth, Šafář, M. Rohan (A), Tureček, Forman – O. Beránek, Balán (A), T. Rachůnek – Kohout, Skuhravý (C), Stloukal – T. Mikúš, Kverka, Lapšanský – Šik, Křehlík, Křemen

Ze sociálních sítí

Související články