HC Energie Karlovy Vary

Změny v sestavě Energie - aktualizujeme

Sezona 2020/21 skončila pro Energii v předkole play-off, klub do něj postoupil podruhé v řadě. Mimosezónní období tradičně patří změnám v kádru, v našem aktualizovaném článku Vám pohyby na soupisce našeho A-týmu budeme průběžně doplňovat.

6.4.2021 | Hladonik s Weinholdem podepsali nové víceleté smlouvy

Dva talentovaní mladíci zůstanou v Karlových Varech i v nadcházejících letech. Obránce Martin Weinhold a útočník Jan Hladonik podepsali v průběhu minulého týdne s klubem nové víceleté smlouvy.

✍️ | Energie pokračuje v tvorbě kádru na příští sezonu, nové víceleté smlouvy podepsali talentovaní mladíci Jan Hladonik a Martin Weinhold! 😎 #jsmejedentym #telh Více: bit.ly/hladonik-weinhold-smlouvy

Zveřejnil(a) HC Energie Karlovy Vary dne Úterý 6. dubna 2021

3.4.2021 | Energii opouští pětice hráčů

Sestava karlovarské Energie se bude muset v příštím extraligovém ročníku obejít bez služeb čtyř obránců a jednoho útočníka, kteří na západě Čech působili v sezoně 2020/21. Energii opouští Petr Šenkeřík, Tomáš Mikúš, Dalimil Mikyska, Daniel Kowalczyk a Libor Zábranský mladší.

29.3.2021 | Habal pokračuje v Energii

Karlovarský gólman Vladislav Habal bude energetikem i v nadcházející sezoně 2021/22. Vedení klubu totiž na brzy třicetiletého gólmana uplatnilo opci a zkušený gólman tak utvoří gólmanskou dvojici s Filipem Novotným i v příštím extraligovém ročníku.

25.3.2021 | Vildumetz míří do Šumperka

Energii opustí po skončení letošní sezony karlovarský odchovanec Tomáš Vildumetz. Dvaadvacetiletému útočníkovi skončí ke konci dubna na západě Čech kontrakt, nového zaměstnavatele už ale mladý forvard zná. Následující sezonu stráví v prvoligovém Šumperku.

🔄 | Kádr Energie hlásí první změnu. Po skončení smlouvy tým opouští útočník Tomáš Vildumetz, nové místo našel v mužstvu Draci Šumperk. Tome, přejeme hodně štěstí v novém angažmá. Více: bit.ly/vildumetz-odchod

Zveřejnil(a) HC Energie Karlovy Vary dne Čtvrtek 25. března 2021

24.3.2021 | Křemen prodloužil v Sokolově

Dvacetiletý útočník Adam Křemen stráví i příští ročník v partnerském klubu v Sokolově, kde působil již v letošní sezoně. V té si připsal za Baník celkem 17 startů (12 v základní části a 5 v předkole play off), zaznamenal pět bodů za dvě trefy a tři nahrávky. Křemen i nadále zůstává kmenovým hráčem Karlových Varů, v Sokolově bude působit formou hostování se střídavými starty do Energie.