HC Energie Karlovy Vary

Příprava: Dvě věže proti sobě, derby i návrat Karla. Přijede Jágr?

Během přípravy na extraligovou sezonu čeká Pešoutovu družinu nejeden atraktivní soupeř. Na domácí led zavítá spousta bývalých energetiků i světoznámých hokejových jmen. Vybrali jsme pro vás nejzajímavější zápasy, které si rozhodně nesmíte nechat ujít.
Buď u toho s námi! Vstupenky na přípravu kupuj ONLINE

Souboj dvou věží a Kruppova premiéra

Hned úvodní přípravné utkání nabídne velmi atraktivní střetnutí. Energetici přivítají na svém ledě pražskou Spartu. Ta odehraje vůbec první zápas pod novým koučem Uwe Kruppem. Úvodní přípravný duel okoření střet dvou věží, Václava Skuhravého s Petrem Kumstátem. Na soupisce Sparty najdeme i další jména, která v minulosti oblékala karlovarský dres. David Honzík s Tomášem Dvořákem mají na působení na západě Čech nejčerstvější vzpomínky. Kromě již zmíněného Petra Kumstáta nesmíme zapomenout ani na Lukáše Pecha.

Západočeské derby je zpět

West derby je zpátky a díky postupu Energie nejen v přípravném období. Mezi oběma tábory sice panuje velká rivalita, absence západočeského souboje ale chyběla v loňské sezoně příznivcům obou táborů. Těšíte se tak, jako my?

Derby je vždy plné emocí. Bude to platit i v přípravě?

Bratrský souboj v Podkrušnohoří

S Litvínovem se utkají Karlovy Vary během přípravy hned dvakrát. Speciální zápas to bude pro bratry Mikúše. Tomáš je novou karlovarskou akvizicí, naopak Juraj začal své působení v Litvínově již koncem předešlé sezony. Který z bratrů bude po souboji vítězů baráže šťastnější?



Zavítá na karlovarský led Jágr?

Jaromír Jágr je bezesporu obrovský tahák pro hokejového fanouška, proti Energii však kvůli zranění v loňské sezoně nenastoupil. Legenda českého hokeje ale potvrdila své pokračování u Rytířů i v novém soutěžním ročníku. Naskočí do hry v generálce Kladna před startem Chance ligy?

Návrat Karla Mlejnka a dalších známých tváří

Souboj Energie s Baníkem musí být pokaždé pro hráče zajímavým zpestřením, vždyť většina, především ze Sokolova, oběma kluby prošla. Speciální to jistě bude pro nového kormidelníka Baníku, Karla Mlejnka, jenž trénoval i Karlovy Vary. Na soupisce Baníku je navíc plno jmen, která ještě v loňské sezoně oblékala zelenobílý dres - Matěj Zadražil, Tomáš Rohan či Tomáš Kvapil. Oba soupeři se naposledy utkali na sklonku loňského roku, kdy v duelu O pohár hejtmanky zvítězili energetici. Jak dopadne ostrý test Energie před startem nové extraligové sezony?