HC Energie Karlovy Vary

Veřejná projekce finále v Lidovém domě! Doprovodný program i na zimním stadionu

Tlaku fanoušků nešlo odolat. Pokud jste nesehnali vstupenky na finálová utkání na karlovarském zimním stadionu a rádi byste si užili atmosféru neopakovatelných bojů v pořádném kotli, zbystřete. Město KARLOVY VARY ve spolupráci se společností KV ARÉNA připravilo pro fanoušky velkoplošnou projekci obou domácích finálových zápasů v Lidovém domě ve Staré Roli. Vstupné je zdarma, každý fanoušek navíc obdrží poukázku na pivo a párek! Brány Lidového domu se otevírají už v 16:00.
Fanoušci, kteří měli to štěstí a získali vstupenky přímo na stadion, se mohou těšit na tradiční soutěže se společnostmi ELECTRO WORLD a AUTO DONTH, novinkou je pak soutěž o KLUBOVÁ KŘESLA. Vylosovaní permanentkáři se mohou těšit na vstupenky na koncerty skupin Wanastowi vjecy a Whitesnake od Music agency VLNY. Stejně jako v semifinále připravila pro oba zápasy firma BALONSERVIS velké množství nafukovacích balonků v klubových barvách - zelenobílé peklo funguje! Odvážnější fandové si opět mohou nechat vyzdobit své tváře od karlovarských Dračic barvami od společnosti CREATIVE WORLD. Jako vždy Vás na stadion doprovodí promo team HITRÁDA DRAGON. Po druhém domácím finálovém boji budou oceněni i nejlepší hráči z obou týmů, kteří si odnesou dárkový koš od společnosti AUTO DONTH a dárkovou čajovou soupravu značky THUN - KARLOVARSKÝ PORCELÁN. Nejlepší energetik si pak užije víkendový pobyt v hotelu ČAJKOVSKIJ.

VELKOPLOŠNÁ PROJEKCE V LIDOVÉ DOMĚ. ZVE VÁS MĚSTO KARLOVY VARY A SPOLEČNOST KV ARÉNA

Pokud se Vám nepodařilo sehnat vstupenku na 3. a 4. finálové utkání a rádi byste si užili tu pravou fanouškovskou atmosféru, připravila pro vás společnost KV ARÉNA a město KARLOVY VARY atraktivní program. Obě utkání budou promítána na velkoplošnou obrazovku v Lidovém domě ve Staré Roli. Vstupné je zdarma a každý fanoušek navíc při vstupu dostane poukaz na pivo a párek. Lidový dům se otevírá přibližně v 16:00. Kapacita sálu je omezená na 800 osob, nezapomeňte proto dorazit včas. Kvalitní ozvučení a velkoplošnou obrazovku poskytne společnost KV ARÉNA, prostory a občerstvení zajišťuje město KARLOVY VARY.

NA PLAY OFF S FIRMOU AUTO DONTH

Společnost AUTO DONTH vypravila zdarma pro nejvěrnější karlovarské fanoušky dva autobusy na obě utkání čtvrtfinálové série v Litvínově a stejný dárek připravila pro energetickou družinu i při všech čtyřech semifinálových duelech v Českých Budějovicích a dvou dosavadních bojích v pražské O2 aréně. Jelikož už nyní je jisté, že se finálová série do nejmodernější evropské haly v sobotu opět vrátí, nezapomeňte si u pana Bozděcha ve fanklubu rezervovat své místo ve fanouškovském autobuse. Cestu dvou autobusů opět hradí společnost AUTO DONTH.

Na balíček autokosmetiky od stejné firmy se mohou při každém utkání těšit i dva výherci z řad permanentkářů. Ti navíc získají i po dvou vstupenkách na koncert rockových skupin od Music agency VLNY. V úterý jsou ve hře Wanastowi vjecy, ve středu legendární Whitesnake!

Po druhém domácím finálovém boji budou oceněni i nejlepší hráči z obou týmů, kteří si odnesou dárkový koš od společnosti AUTO DONTH a dárkovou čajovou soupravu značky THUN - KARLOVARSKÝ PORCELÁN.

Zelenobílé peklo se společností BALONSERVIS

Ve čtvrtfinále zafungovalo karlovarské zelenobílé peklo parádně - Litvínov v domácí aréně Energie nezískal jediný bod. A když se ke všemu přidaly ještě tisícovky balonků od společnosti BALONSERVIS, dokázali energetici s Vaší podporou prokráčet až do fantastického extraligového finále! Nyní před fanoušky i hokejisty stojí další výzva, tentokrát poslední. Boj o titul se Slavií Praha bude vyžadovat maximální úsilí na ledě i v hledišti. Nebojte se proto vyndat ze svého šatníku oblečení v klubových barvách. Vytvořit tu pravou zelenobílou lavinu Vám opět pomůže společnost BALONSERVIS, která na třetí i čtvrtý zápas finálové série dodá po dvou tisícovkách nafukovacích balonků v klubových barvách! Balonky si můžete zdarma vyzvednout u promo teamu Hitrádia Dragon, přímo ve fanklubu a na dalších místech na zimním stadionu.

Doporučení: Prosíme všechny fanoušky, aby během utkání nevhazovali balonky ani jiné předměty na ledovou plochu.

Udělejte si radost v ELECTRO WORLDU

Trocha štěstí, rychlá reakce a můžete si užívat nákupy kvalitní elektroniky! Karlovarská prodejna společnosti ELECTRO WORLD připravila fanouškům HC Energie pro všechna zbývající utkání letošní sezóny zajímavou soutěž. Při každém zápase budou mezi diváky vhozeny tři létající talíře, jejichž šťastní majitelé se mohou těšit na poukaz na nákup v hodnotě 500 Kč! Tři výherci každého kola obdrží vedle hlavní ceny i drobné propagační předměty v barvách HC Energie.

Soutěžte o KLUBOVÁ KŘESLA

Jste fanouškem i v soukromí? Pronikají barvy HC Energie i do Vašich domovů? Tak právě pro Vás je přichystaná novinka mezi soutěžemi na zimním stadionu. Soutěž připravil internetový obchod KLUBOVÁ KŘESLA. A jaká je hlavní cena? Nechte se překvapit, nebo navštivte server www.klubovakresla.cz. Soutěž proběhne při úterním zápase o první přestávce. A doporučení pro soutěžící? Připravte si kvalitní obuv, bude to trochu klouzat!

Do válečných barev s CREATIVE WORLD

Fandíte rádi nahlas? Nebo raději projevujete spřízněnost s týmem svým vzhledem? Tak právě pro Vás připravila společnost CREATIVE WORLD & WORKSHOP Ltd. zajímavé zpestření. V prostranství u hlavního vchodu na zimní stadion Vás budou před 3. i 4. finálovým uktáním očekávat příjemné slečny, které Vám zdarma vyzdobí obličej klubovým logem či trikolorou. Ukažte, jaké barvy patří Vašemu srdci! CREATIVE WORLD Vám pomůže.

Hokejové PLAY OFF na HITRÁDIU DRAGON

Na všechna domácí i venkovní utkání v play off doprovázel karlovarské fanoušky také promo team HITRÁDIA DRAGON. Také při finále Vám zpříjemní cestu na zimní stadion, navíc si u stanoviště před hlavní branou můžete vyzvednou nafukovací balonky nebo si nechat vyzdobit tváře bojovými barvami.

Všechny hvězdy Energie uslyšíte na HITRÁDIU DRAGON vždy v den zápasu a den po utkání v Hokejovém čase – v 9:40 a ve 14:40. Nezapomeňte si naladit známé frekvence 99,7 nebo 102,8 FM!


Středa: představují se stříbrní čtvrťáci HC Energie

Nejen junioři, sledge hokejisté a hráči prvního týmu HC Energie letos bojovalaji nebo stále bojují o titul mistra ČR. Karlovarští čtvrťáci letos prohráli jediné utkání - ve finále závěrečného turnaje mistrovství republiky podlehli pražské Spartě. Takový úspěch si zaslouží pořádnou gratulaci! Nezapomeňte proto o první přestávce STŘEDEČNÍHO finálového utkání pořádně přivítat mladé hokejové naděje západočeského celku.

PLAY OFF MANIA Vás provede vyřazovacími boji!

Postup karlovarského áčka, juniorů i dorostu, navíc z předních příček extraligových tabulek, je tou nejlepší příležitostí k vydání unikátní publikace. Průvodce karlovarského fanouška pro play off Vám nabídne rozhovory s trenéry dorostu, juniorů i áčka, interview s „těžebními věžemi“, statistický servis, popis systému play off a hrací termíny jednotlivých utkání. Lahůdkou pak bude pro každého hokejového labužníka velký plakát se všemi aktéry play off! Karlovarský fanoušek se bez PLAY OFF MANIE nemůže obejít. Tím spíše, že celá publikace bude prvním třem tisícovkám fanoušků distribuována díky spolupráci se společností KV TISK zcela ZDARMA.


Zelená linka do kabiny energetiků

Chcete povzbudit hráče HC Energie v jejich boji s českobudějovickým Mountfieldem? Máte na srdci nějaký bojovný vzkaz, důležitou radu nebo jen chcete vyjádřit obdiv svému oblíbenému hráči? Máte jedinečnou možnost! Prostřednictví nové rubriky "ZELENÁ LINKA" můžete poslat prostřednictvím oficiálního klubového webu svůj vzkaz přímo do kabiny! Hráči HC Energie se těší na Vaše příspěvky!

Související články