HC Energie Karlovy Vary

Bitva o Podkrušnohoří je tu! Uvidí ho vyprodaná KV Arena?

Podkrušnohorské derby je tady! KV Arena uvidí zápas října, do Karlových Varů přijede Litvínov a utkají se celky se skvělou formou. A ví to i diváci, na páteční duel se chystají ve velkém! Podaří se nám vyprodat naši halu? To se dozvíme už v pátek v 17:30.
Kde utkání sledovat:
Online přenos
Stream: O2 TV Sport
Vstupenky: Online předprodej

Parkování: Online prodej

Předprodej vstupenek

Podkrušnohorské derby táhne. Už krátce po čtvrtečním poledni bylo prodáno přes 4500 vstupenek a zájem fanoušků o tradiční souboj s Litvínovem nepolevoval. Všem tak doporučujeme zakoupit lístky v online předprodeji na ticketportal.cz.

Vstupenky na derby s Litvínovem kupuj zde

Předzápasový program

Na Podkrušnohorské derby se do prostoru mezi hlavní a tréninkovou halu vrací fanzóna, kterou si fanoušci užili před prvním domácím zápasem s Kometou. Využijte tak ještě přívětivého podzimního počasí a vypravte se ke KV Areně s předstihem. Připraveni budeme od 16:00!

Z kabiny Energie

Karlovarští si vedou velice obstojně. Nachází se v první polovině tabulky se ziskem 12 bodů. Důležitým článkem týmu je brankář Dominik Frodl, který se se svou úspěšností pohybuje kolem 94%. I díky němu jsou Karlovy Vary týmem, který inkasoval nejméně gólů z celé soutěže.

V posledním zápase s Hradcem Králové si svou premiérovou extraligovou trefu zapsal Iika Kangasniemi, jenž pomohl svému týmu k důležitému tříbodovému zisku.

Utkání ovšem nedohrál obránce Tomáš Havlín. Na klubových sociálních sítích však bylo oznámeno, že se nejedná o vážné zranění, a tak jej s největší pravděpodobností uvidíme v pátečním duelu.

Ještě více zajímavostí o souboji obou týmů najdete v tomto článku.

O soupeři

Chemici zažívají velice povedený start do extraligového ročníku. Po úvodní porážce se vezou na vítězné vlně a nikomu se zatím nepodařilo je zastavit.

„Především bratři Kašovi a Liam Kirk zvýšili ofenzivní talent našeho soupeře. Navíc speciální týmy Litvínova vykazují zatím vysokou úspěšnost. Budeme tedy konfrontováni s týmem, který má v úvodu extraligy výbornou formu. Věřím, že připravíme funkční herní plán, tak abychom přednosti soupeře eliminovali a naopak našimi silnými stránkami hledali cestu k dalšímu bodovému zisku,” uvedl asistent trenéra A-týmu Energie Václav Eismann o nejbližším soupeři.

Jak již bylo řečeno, chemici zažívají velice úspěšný start do extraligy a se 17 body se nachází na 3. místě v celkové tabulce. Kanadskému bodování šéfuje Jindřich Abdul a poté bratři Ondřej a David Kaše.

V brance dostává prostor Matej Tomek, který už pochytal přes 200 střel. Chemikům se daří také během hry v oslabení a přesilových hrách.

Podaří se Karlovarským najít recept na Vervu a přetrhne její šňůru vítězných zápasů?

Související články