HC Energie Karlovy Vary

Děti fandí Energii! Proti Olomouci i s podporou těch nejmenších

Úterní utkání 40. kola, ve kterém energetici po třinácti zápasech brali tři body, když porazili Olomouc 2:0, viděly i děti ze 2. MŠ v Karlových Varech a pozvaných sportovních klubů.

Stejně jako v loňské sezoně, kdy vedení klubu pozvalo dětské fanoušky na utkání proti Vsetínu, i letos rozdalo na několik stovek lístků pro nejmenší diváky a jejich rodiče, kteří navštívili úterní extraligové utkání proti Olomouci.

Vstupenky pro děti ze školek rozdali už s předstihem hokejisté karlovarského A-týmu Ondřej Kuchař a Sebastian Gorčík. Zatímco prvně jmenovaný kryl v zápase záda Filipu Novotnému ze střídačky, útočník Energie vyrazil přímo mezi děti na tribuny, kde společně s nimi fandil.

Na utkání dorazily děti z MŠ Fibichova, MŠ Javorová, MŠ Kpt.Jaroše, MŠ Krušnohorská, MŠ Sedlec, MŠ Truhlářská, MŠ Vilová a MŠ Dvořákova. Ze sportovních klubů přijali pozvání malí hokejisté ze Sokolova, Chebu, Nejdku, Mariánských Lázní a Ostrova a také fotbalisté Sedlece. Všem malým fanouškům děkujeme, že v hojném počtu dorazili a fandili po celý zápas!

Související články