HC Energie Karlovy Vary

EHL: Karlovarští gameři berou druhou výhru, Vítkovice porazili 5:0

ENYAQ hokejová liga pokračuje třetím kolem a skvěle se v něm vedlo karlovarským gamerům. Trio Kubin, Almon a Pepik001 v něm totiž porazilo Vítkovice 5:0 na zápasy! Energetici tak vyhráli podruhé v sezoně a jen potvrzují skvělý start do sezony.

„Myslím, že dnešní sérii jsme zvládli velice dobře. Hráli jsme v klidu a pro oko diváka byly všechny zápasy zajímavé. Určitě jsme spokojení, protože jsme chtěli Vítkovice porazit, a to se nám podařilo,“ hodnotí výhru nad Vítkovicemi karlovarská jednička Kubin.

„V mém zápase jsem jasně dominoval, ve třetí třetině jsem měl ale trochu smůlu na odrazy a ani Halák mi moc nezachytal, důležitá je ale výhra,“ hodnotil Kubin svou výhru 8:6 nad hráčem Danda89.

Největší drama úvodních duelů tak zřejmě přinesl zápas Almona se Silakem, kterého naše dvojka porazila 5:4, výhra Pepika nad Horysem 7:3 pak jen potvrdila výhru Energie v sérii s Vítkovicemi, na čemž nemohly změnit ani závěrečné souboje 2v2.

„V prvním zápase jsme měli s Almonem trochu smůlu, kdy nám soupeřův brankář pochytal prakticky vše, načež Vítkovice daly ze dvou šancí dvě branky. Naštěstí se nám podařilo srovnat na 2:2 a v prodloužení rozhodli,“ ohodnotil Kubin výhru s Almonem nad dvojicí Danda89 & Silak.

„V posledním zápase 2v2 jsme se s Pepikem hrou vyloženě bavili. Oproti prvnímu zápasu nám tam navíc spadlo skoro vše,“ popsal Kubin závěrečný zápas série proti dvojici Danda89 & JiriHora, který společně s Pepikem vyhráli hladce 7:2.

Energetici tak po třetím kole mají na svém kontě už dvě výhry. V úvodním kole porazili Hradec 3:2, následně pak po velké bitvě stejným výsledkem podlehli Liberci. Další série pak karlovarské gamery čeká až po novém roce, kdy 7. ledna vyzvou v boji o další esportové body Olomouc.

EHL, 3. kolo: Energie - Vítkovice 5:0

Kubin - Danda89 8:6
Almon - Silak 5:4
Pepik001 - JiriHora 7:3
Kubin & Almon - Danda89 & Silak 3:2p
Kubin & Pepik001 - Danda89 & JiriHora 7:2