HC Energie Karlovy Vary

EHL: Karlovarští gameři těsně padli, v neděli nestačili na Mladou Boleslav

Karlovarští gameři už jsou za polovinou základní části ENYAQ Hockey League. V nedělním osmém kole vyzvali Mladou Boleslav, které však těsně podlehli 2:3.

Po porážce s favoritem ligy z Pardubic čekal na karlovarské hráče další těžký test, ve kterém se utkali s gamery z Mladé Boleslavi. Za ně nastoupil rovněž i loňský hráče Energie s přezdívkou Kubiii7. Po vyrovnaném boji ale nakonec zástupci západočeského klubu těsně padli 2:3 na zápasy. Energetici s ovladači v ruce tak klesli po druhé porážce v řadě na osmou příčku tabulky.

„Už od začátku jsme věděli, že nás čeká těžký soupeř, ale i přesto jsme šli do zápasu s cílem zvítězit. V sólo zápasech jsem bohužel prohrál, kdy mě Jifi k ničemu nepustil. Almon sehrál s bývalou varskou jedničkou dobrou přestřelku, bohužel Kubiii potvrdil roli favorita. Pepik svůj zápas klasicky zvládl a udržel nás ve hře. Oba 2v2 zápasy byly nesmírně vyrovnané, bohužel i když jsme v prvním vedli 2:0, nakonec to soupeř otočil v prodloužení. Ve druhém 2v2 to byla podobná písnička, vedli jsme 2:0 a znovu jsme to ztratili. Naštěstí jsme stihli srovnat a v oslabení v prodloužení jsme vstřelili branku. Bohužel stále nevím co nám chybí k vítězství, s každým soupeřem jsme zatím hráli vyrovnaně, ale nedokážeme to dotáhnout,“ zhodnotil duel s Mladou Boleslaví kapitán Jakub "Kubin" Černo.

EHL, 8. KOLO: MLADÁ BOLESLAV - ENERGIE 3:2

JiFi23 4:1 Kubin
Kubiii7 9:6 AlmonCZE
michaelhetz 2:7 Pepik001
JiFi23 & Kubiii7 3:2 Kubin & AlmonCZE
JiFi23 & michaelhetz 3:4 Kubin & Pepik001